Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Aurelia Fedorca, cel mai bun primar de oraș din nord-vest

aurelia fedorcaPrimarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a primit sâmbătă seara, la Sibiu, premiul pentru ”Cel mai bun primar de oraș din Regiunea Nord-Vest”, în cadrul Galei „Administraţia Publică Locală la Înălţime”. Premiul i-a fost decernat primarului orașului Negrești- Oaș pentru proiectul Centrului Multicultural, aflat în construcție.

De pe scena Galei, primarul Aurelia Fedorca a dedicat premiul tuturor negreștenilor, de acasă și de pretutindeni, care au îndrăznit să viseze timp de 25 de ani că în Negrești-Oaș poate fi construit un Centru Multicultural modern.

”Vă mulțumesc pentru onoarea pe care mi-o faceți de a urca pe această scenă, vă felicit pentru organizarea acestei Gale a administrației care crează competiție și pune în valoare proiectele pe care le derulăm în comunitățile noastre. Centrul Multicultural este proiectul meu de suflet pentru Negrești-Oaș, dar vreau să dedic acest premiu tuturor negreștenilor, de acasă și de pretutindeni, care au îndrăznit să viseze timp de 25 de ani că în orașul nostru este posibil să avem un Centru Multicultural modern, o clădire simbol pentru capitala Țării Oașului, un loc de întâlnire a tuturor generațiilor de negreșteni” a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Lucrările la Centrul Multicultural au început în luna august a anului trecut, iar în acest moment construcția a ieșit din sol, urmând să fie ridicată în roșu până în vara acestui an. Apoi vor fi realizate finisajele și dotările conform proiectului. Centrul cuprinde sală de spectacole și teatru, sală de conferințe, bibliotecă, cinematograf, spații de relaxare pentru tineri, galerii pentru expoziții și parcare subterană.

Premiul reprezintă o recunoaştere a activităţii desfăşurate şi a rezultalelor obţinute pe parcursul anului 2015. Premiile sunt acordate anual de Revista de administrație publică locală, în baza urmăririi activităţii primarilor din România şi a unei consultări prealabile a partenerilor, a factorilor importanţi de decizie din administraţie. Principalul scop al acestei competiţii este acela de a arăta că, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă administraţia locală, există primari care reuşesc să contribuie esențial la creșterea calității actului administrativ, să dea dovadă de inteligenţă managerială şi să obţină rezultate care se traduc prin creşterea calităţii vieţii.

Un comentariu

  1. Gheo Răspunde

    din nord vestul comunei Vama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.