Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Aurelia Fedorca și-a depus azi candidatura la Negrești. ”Vreau să avem un oraș modern”

aurelia fedorcaCandidatul PSD la funcția de primar al orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, și-a depus azi candidatura pentru un nou mandat de edil-șef al orașului. Aceasta a declarat că-și dorește continuarea a ceea ce s-a început în primul mandat pentru a face din Negrești-Oaș un oraș modern.

”Azi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș. În 2012 am promis că voi fi primarul care te ascultă, acum vă propun tuturor să continuăm să aducem bunăstare, pe fiecare stradă, în fiecare casă.
Vom continua tot ce am început în primul mandat, sunt obiective foarte importante pentru orașul nostru, dar vreau să demarăm și altele noi. Vreau să avem un oraș modern – cu infrastructură de calitate până la ultima casă, un oraș turistic care să fie motorul repornirii economiei, un oraș cultural – care vibrează prin fiecare suflet, un oraș atractiv – pentru negreșteni și pentru investitori, un oraș sigur – pentru toți cetățenii.
Este datoria mea azi să le mulţumesc în primul rând celor care fac parte din echipa construită de mine pentru a realiza ce ne-am propus. Dar nu în ultimul rând vreau să vă mulţumesc vouă, negreștenilor, care au crezut în mine, celor în jur de 2.500 de negreșteni care ați semnat pe lista de susținere a candidaturii mele, celor care ați muncit să dați acestui oraş o aură şi o amploare aşa cum nu a avut niciodată.
Vin acum în fața voastră, negreștenii de acasă și din afara țării, cu cel mai important proiect pe care orașul Negrești-Oaș îl are pentru viitorii ani.
Rămân aproape de voi și vă promit că împreună vom continua să construim un oraș viu, un oraș cu suflet”, a spus Aurelia Fedorca după înregistrarea candidaturii sale.

Un comentariu

  1. Hssjdj Răspunde

    Petric rasul curcilor :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.