Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Bande de tâlhari români la granița dintre Ungaria și Austria. Cum acționează aceștia

talhari Ungaria si AustriaUnul dintre miile de români care tranzitează autostrada din Ungaria spre Austria a recurs la rețeaua de socializare Facebook pentru a face cunoscut ce i s-a întâmplat lui într-o benzinărie la granița dintre Austria și Ungaria. El spune că aici acționează bande de tâlhari români care au ca scop jefuirea românilor care trec pe acolo. 

Anunțul lui Ilie Tundrea pe Facebook are nu mai putin de 4.500 de distribuiri în doar 19 ore de la postare. Ilie Tundrea dorește să atragă atenția tuturor celor care folosesc această rută pentru a fi atenți mai ales în benzinării și parcări, acolo unde acționează tâlhari din… România, tâlhari care fie înțeapă cauciucurile, fie fură din buzunarele celor care folosesc autocarul, fie joacă alba-neagra…

ATENȚIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupă de tâlhari romani, azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 în timp ce am intrat să achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!… Norocul meu că am observat. Am rămas să schimb roata în stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra și buzunărit!

A venit caldura și au ieșit la treabă, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frică nu se bagă, nu au vrut nici să cheme poliția….Eu zic să profităm de Facebook și să distribuim să afle cât mai mulți români!”, scrie Ilie Tundrea.

Sursa: specialarad.ro

Un comentariu

  1. vasi Răspunde

    Mulțumim că ne-ați anunțat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.