Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Bătaie mare pentru Postul de Poliție Apa. Câți candidați sunt aici pe un loc

candidati dosare Politie Satu Mare (6)În primele două zile de înscriere pentru posturile scoase la concurs destinate candidaţilor proveniţi din sursă externă de IPJ Satu Mare au fost preluate cererile a 221 candidaţi. Opţiunile candidaţilor înscrişi până în prezent, diferă în funcţie de postul scos la concurs şi se situează între 15 candidaţi (de exemplu la P.P. Apa) şi un singur candidat înscris la Posturile de Poliţie Cămârzana şi Andrid.

La sfârşitul fiecărei zile de înscriere, pentru informarea în timp util a candidaţilor, la sediul inspectoratului va fi afişată situaţia înscrierilor, defalcată pe posturi scoase la concurs.

Îînscrierea candidaţilor se  face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 08.04.2016, în zile lucrătoare, în intervalul orar 8.00 – 16.00, la structura de resurse umane de la  sediul I.P.J Satu Mare. Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15.04.2016, ora 16.00.

Înscrierile se fac personal şi este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate, decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.