Bătălie în zece pentru Primăria Satu Mare. Cine ne sunt candidații

27 aprilie 2016 | 27 comentarii

BEC Satu MarePerioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat în această noapte la ora 0.00. În total, au fost depuse zece candidaturi pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare și zece liste de consilieri locali, plus doi independenți.

Dacă nu se mai produc schimbări până la alegeri, bătălia pentru Primăria Satu Mare va fi una deosebit de interesantă dacă ținem cont de numărul mare de candidați, atât pentru primar, cât și pentru Consiliul Local.

O să trecem în revistă numele celor zece candidați, în ordinea în care și-au depus candidaturile. Primul care s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) nr.1 Satu Mare a fost candidatul PNL, Adrian Cozma, care și-a depus candidatura sâmbătă.

depunere-candidatura-cozma31
A urmat duminică candidatul ALDE, Adrian Ștef, candidatul independent Horea Anderco, candidatul PSD, actualul primar Dorel Coica, dar și candidatul PND, Nicolae Ciorbă.

adrian-stef-candidatura2

Horea-Anderco-depunere-candidatura-4

Dorel-Coica-depunere-candidatura-5

depunere-candidatura-nicolae-ciorba

Înscrierea candidaturilor a continuat luni cu candidatul PNȚCD, Adelin Ghiarfaș, candidatul UDMR, Kereskenyi Gabor, și candidatul UNPR, Ioan Opriș.

adelin-ghiarfas5

Kerskenyi-Gabor-7

Ioan-Opris-1

Ieri, în ultima zi, s-au mai înscris candidatul surpriză propus de Mișcarea Populară, Csaki Csongor, iar seara târziu, în jurul orei 22.30, și-a depus candidatura și candidatul PPU-SL, Vasile Deac.

Csaki-Csongor1

Vasile-Deac-candidat-PPU-5

Pentru Consiliul Local Satu Mare au depus liste cu propuneri de candidați ALDE, PSD, PNL, PND, PNȚCD, UDMR, UNPR, Mișcarea Populară, PPU-SL dar și Partidul Popular Maghiar din Transilvania (care nu a propus și un candidat propriu la Primărie). Acestora li se mai adaugă independenții Eugen Chiorean și Horea Andrerco.

eugen-chiorean

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (27)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Roxy spune:

  in prima poza este odrasla lui Marinescu de la PSD se pare ca mumasa se invarte bine pe langa ciolanel

 2. unu spune:

  care blonda bre??/ ca in fiecare poza este cate o blonda??? hahahahahaha

 3. beton spune:

  totii nu fac cit unul bun acasa cu totii…….satmarenii nu mergetii la vot ,nu merita nici unul sa fie votat.

 4. Costi spune:

  Ștef? Cozma? Kererskeny? Andercooo? Ăștia-s candidați pentru primăria orașului? Decat cu astia mai bine fara primar! Votez Coica!!!

 5. Darius spune:

  Hai domn primar! Oricum faci cât toti la un loc!

  • Kappa spune:

   La kilograme, da nu-i sigur.
   ce a facut primarul COICA pentru satu mare, a promis, si n-a realizat nimic.

   • Darius spune:

    Strazi care nu au văzut asfalt niciodată..blocuri reabilitate plus urmează mall-ul si podul

    • Ion spune:

     toate proiecte incepute de pe vremea udmr (cu strazile), iarasi blocurile sunt din fonduri nationale, o mica parte de la municipiu, dar nu sunt realizarea lui, ci a locatarilor care s-au adunat in asociati.
     plus umreaza minciuna cu mall-ul.
     multe a facut, wow.

    • Norick spune:

     nu se stie exact ,ce postac e’ , dar cert este,ca Tu esti al primarului… :-P :-) :-D

 6. Razvan Govor spune:

  sa scapam de psd: rebuturi umane – coi ca govor (puscarias), stef (avere de 2.000.000 euro?!?!), silaghi (ca Dr.cu arata!). Trebuie un om tanar, integru cum este Adrian Cozma.

 7. www.miki.com spune:

  10 pentru Satu Mare!

 8. Romanul spune:

  Avand in vedere ca nici unu’ din cei 10 nu-s seriosi, toti au fete de vanzatori de telefoane in piata sau de mascote pentru biscuiti, ori nu mergem nici un satmarean la vot, ori toti mergem si ne anulam voturile, stampiland peste tot pe foaia de vot. Sincer nu merita nici unu sa fie primar, mai devreme sau mai tarziu oricare dintre cei 10 care va ajunge primar ne va fura si o sa ne lase in curu gol, iar orasul tot asa derapanat va ramane.

 9. Alexandra spune:

  Votez, PNL!

 10. Satmarean spune:

  Nici-unul nu e foarte simpatic dar toti sunt mai buni decat coica!

 11. maria spune:

  Eu stiu cu cine votez , cel care stie ce are de facut ,de cladit orasul din nou cu foarte multe proiecte atat de infrastructura cat si de economie,cel care a mai construit poduri ,drumuri si se pricepe, acesta este Ciorba Nicolae,
  Pe al am sa-l votez….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest