Ultima actualizare: azi, 14:27

Locale

Călin Durla va participa la examenul pentru funcția de inspector școlar general

calin durlaActualul inspector școlar general interimar, Călin Durla, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ca va participa la examenul pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare.

Candidații care doresc să participe la acest concurs își pot depune dosarele, în perioada 18-26 aprilie 2016, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 6. Probele de concurs se vor desfășura în perioada 11-13 mai 2016 la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Călin Durla a mai precizat că își dorește ca la acest concurs să se înscrie cât mai mulți candidați, dar nu a putut preciza dacă cel puțin până astăzi și-a mai anunțat cineva intenția de a candida pe acest post. 

Un comentariu

  1. un vot Răspunde

    Poate iese la a doua incercare nea Caline, ca tot te lauzi de vreo 10 ani prin ISJ ca vei fi “general” si cand mergi singur la concurs ce sa vezi, dai pe langa “post”.
    Functionarii s-au saturat sa se inscrie la concursuri cu final cunoscut!
    Schimbati sistemul PileCunostinte Relatii si abia atunci va inmuguri o administratie cu adevarat profesionista, dar voi nu ve-ti mai avea nimic de castigat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.