Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Candidatul Adelin Ghiarfaș la BEC: Îmi doresc să se schimbe ceva în Satu Mare după 26 de ani

adelin ghiarfas5Candidatul PNȚ-CD la Primăria Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, și-a depus astăzi candidatura la BEC, însoțit de familie și o parte din echipa sa de campanie.

Adelin Ghiarfaș a depus totodată și lista de propuneri pentru Consiliul Local, afirmând că pornește la drum cu oameni din toate categoriile de profesii. Astfel, lista este deschisă de Ghiarfaș Adelin, Nistor Ioan, Bolocan Ovidiu, Cora Gheorghe și alții.

Intenția mea de a candida la Primăria municipiul Satu Mare a venit într-un moment neașteptat, și-mi doresc să se schimbe ceva în Satu Mare după 26 de ani. Îmi doresc ca sătmărenii să aibă o alternativă reală la ceea ce s-a anunțat până acum ca și candidaturi la Primăria municipiului Satu Mare. Îmi doresc un oraș civilizat, un oraș care să se dezvolte, un oraș care să reprezinte o bază puternică de plecare pentru copiii noștri și pentru toți cetățenii acestui oraș. Avem o listă de consilieri care cuprinde toate categoriile de profesii, directori de unități economice, economiști, medici veterinari”, a declarat candidatul PNȚ-CD, Adelin Ghiarfaș, la ieșirea din Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Satu Mare.

adelin ghiarfas6

2 comentarii

  1. Charlot Răspunde

    Ce mutre tembele reprezinta azi PNTCD-ul. Pavelescu are cu sa se mandreasca…

  2. Cristian-Claudia Macelaru Răspunde

    Baza puternica de plecare ???Unde ?? In strainatate ? O avem deja.Noi satmarenii ne dorim altceva.N-ati inteles nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.