Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Chioșcul de la Spitalul Județean mai așteaptă. Consilierii au respins scoaterea la licitație

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)Consiliul Județean Satu Mare a respins în ședința de astăzi proiectul de hotărâre care prevede scoaterea la licitație publică a două spații comerciale din incinta Spitalului Județean. Este vorba despre spaţiul de la intrarea nouă, unde ar fi trebuit să se realizeze un magazin şi de spațiul în care funcționează spălătoria de la subsol.

La intrarea nouă de la spital voiam să organizăm un spaţiu comercial. Nu putem noi să derulăm acele activităţi sau spitalul. Trebuie externalizat acest serviciu, trebuie să vină o firmă. Ne dorim acolo să existe un mic ABC care să poată să le ofere de toate pacienţilor. Bolnavii ies la piață să se aprovizioneze, nu este un lucru firesc și normal. Începând de la alimentație publică și lucruri minime de igienă ar trebui să le poată oferi pacienților“, a declarat Adrian Ştef.

La vot, consilierii PNL şi câţiva dintre consilierii UDMR s-au abţinut, astfel că proiectul nu a adunat numărul necesar de voturi, fiind necesare două treimi. Pentru proiect au votat consilierii PSD, cei ai ALDE şi aproape toţi de la UDMR.

În cadrul şedinţei, consilierul PNL Alexandru Panea a spus că hotărârea nu este una legală întrucât lipseşte avizul comisiei de Buget, comisie care nu s-a întrunit din lipsă de cvorum. Preşedintele Adrian Ştef a explicat că acest aviz este unul consultativ.

Subiectul va fi reluat într-o şedinţă viitoare.

Un comentariu

  1. Cofetăria Govoride Răspunde

    Acolo sa se facă cofetărie cu prăjituri ,sucuri si cafele așa cum a văzut Govorian in Austria.Sa se pună si o placa comemorativa in cinstea lui Govoride ca el a fost cu ideea si finanțarea de asemeni sa existe in meniu si o prăjitura numita Tehnic Asist dar care sa fie vânduta doar pe baza de șpagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.