Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Concert în memoria Paulei Raț la Filarmonică. Se împlinește un an de la moartea acesteia

paula ratUn concert organizat în memoria Paulei Raț, la împlinirea unui an de când aceasta a trecut în lumea celor drepți va avea loc vineri, 15 aprilie, de la ora 19.00, la Filarmonica ”Dinu Lipatti” Satu Mare.

Anunțul a fost făcut azi de tatăl Paulei, fostul președinte al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, pe pagina sa de Facebook.

 ”Vineri, 15 aprilie 2016, la împlinirea unui an de la plecarea în ceruri a îngerului nostru, Paula Raț, va avea loc un spectacol „În Memoria Paulei Raț”, la orele 19.00 în sala Filarmonicii. Vor cânta: Raluca Dumitru, Goja Luca, Ansamblul Folcloric „Doina Codrului” a Școlii Populare de Arte, surorile Hotca, Andra Zelenac, Rareș Jucan, Fernea Tincuța, Formația XXL cu Pop Florin și Petrică Mureșan. Intrarea este gratuită”, este mesajul postat de Catrinel Raț.

În seara zilei de 17 aprilie 2015, Paula Raț a decedat în urma unui grav accident de circulație produs în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, când mașina condusă de prietenul acesteia, Adrian Foldi, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. La câteva zile după producerea accidentului a murit și tatăl lui Adrian Foldi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.