Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Contrabandist prins cu țigări ascunse în podeaua mașinii. Unde s-a întâmplat asta

tigari contrabandaPoliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit şi confiscat 3.500 pachete de țigări ascunse într-un loc special amenajat în podeaua unui autoturism. Țigările au fost confiscate, autoturismul indisponibilizat, iar şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Marți, 5 aprilie, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare, aflaţi în misiune împreună cu un echipaj din cadrul I.J.J. Satu Mare, au oprit pentru control, în localitatea Ciuperceni, un autoturism Fiat Punto înmatriculat în România. Acesta era condus de Marius M., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Bihor.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat ca în spatele scaunelor din față aceasta era modificata. Astfel,  podeaua era inaltata  prin contruirea  unei structuri metalice tip ladă, prevăzuta cu un sistem de închidere/deschidere acționat printr-un cablu metalic ascuns în pragul autovehiculului, fapt pentru care şoferul şi autoturismul au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Satu Mare.

Polițiștii de frontieră au găsit ascunse în spatiul special amenajat 3.500 pachete de țigări de diferite mărci, unele avand timbru fiscal ucrainean, iar altele fiind de provenienţă duty-free.

Șoferul a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană de pe raza  județului Maramureș.

Țigările, în valoare de 15.575 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Satu Mare, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Faţă de persoana în cauză,  procurorul de caz  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

Un comentariu

  1. Karlos Răspunde

    Politisti au observat , politisti stiu , politisiti ….

    a fost turant de catre cei protejati de Politia de Frontiera … voi aveti imprsia ca prostiti ppulatia cu astfel de articole ? NICIODATA in trafic nu au cum sa depisteze …numai daca nu are BAXUL de tigari prins pe capota … si atunci daca masina apare in “agenda “nu va fi oprita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.