Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Cui îi spune Andrada Bârsăuan ”Bade ochi de viorele”?

andrada-si-cornelInterpreta de muzică populară din Satu Mare, Andrada Bârsăuan, şi fotbalistul Cornel Ene se iubesc de mai mulţi ani. Cei doi sunt extrem de uniţi în ciuda faptului că activează în domenii diferite şi sunt mereu pe drumuri. Andrada este cântăreaţă de muzică populară, iar Cornel este fotbalist la CFR Cluj.

Sunt tineri, frumoşi şi norocoşi. Andrada şi Cornel formează un cuplu special. Cei doi sunt extrem de ocupaţi pe plan profesional, el la Cluj, ea la Satu Mare, dar timpul liber şi-l petrec mereu împreună.

Luna viitoare, pe data de 5 mai, Andrada îşi va lansa primul album de muzică populară intitulat “Bade ochi de viorele”. Acesta le este dedicat părinților, care o susțin și îi sunt alături necondiționat dar și iubitului ei caruia îi dedica melodia ce poartă numele albumului.

andrada-si-cornel2

Evenimentul de lansare va avea loc în data de 5 Mai la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Invitații care vor participa la spectacol sunt cu toții îndrăgiți de public: Năstăcuța Iuga, Ciprian Picovici, Sânziana Toader, Alina Ceuca, Ioana Pricop și Dragoș Nistor, Bianca Botișan,Ovidiu Furnea, Mădălina Mârza, Ionuț Sima, Bianca Stan, Iulia Bucur, Vasile Coca, Ionela Moruțan și Petrică Mureșan.

Norocosul iubit al interpretei e un fotbalist sătmărean lansat de echipa locală, Olimpia. De altfel, Andrada e obişnuită cu lumea fotbalului, tatăl ei, Cristi Bârsăuan evoluând în trecut la echipe de liga a 3-a din judeţ.

Cornel Ene activează acum la o echipă mai mare şi evoluează în Liga 1 pentru CFR Cluj Napoca.

Sursa: http://paginadelifestyle.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.