Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Cupa Școlilor la Street Dance, energie și competiție (FOTO)

streetdanceCea de a doua ediție a concursului Cupa Școlilor la Street Dance, etapa județeană Satu Mare s-a desfășurat azi, la Sala de Sport a Liceului Sportiv (Ioan Slavici nr. 43) de la ora 14:00. Organizatorii la nivel național sunt cei la Reborn Dance Studio Bistrița, iar etapa județeană de la Satu Mare este organizată de Black&White-Angels Dance Studio.

La această competiție au participat 40 de trupe din județul Satu Mare, din școli precum Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Liceu de Artă ”Aurel Popp” , Liceul Teoretic German ”Johann Ettinger” și altele. Pe lângă trupe, au mai fost și trei categorii individuale: 1vs1 Hip Hop , 1vs1 Dancehall și 1vs1 All Stylles unde numărul participanților depășind 60 de persoane. Toți dansatorii, de la mic la mare, au oferit un spectacol generos, cu multă energie, iar la final, cei mai buni dintre ei au fost premiați.

Juriul a fost format din Orosz Andras (Budapesta), Cosma Levi Lennon (Oradea) și Maria Măjeri (Bistrița). Cât timp juriul a decis câștigătorii, atmosfera a fost întreținută de trupa The Infinit Notes.

Mâine vom reveni cu câștigătorii acestei competiții care vor reprezenta județul nostru la etapa regională care se va desfășura la Bistrița. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.