Deputatul Petric se vrea președinte de Consiliu Județean. Situația listelor de candidați a PSD în județ

14 aprilie 2016 | 7 comentarii

petric presedinte CJDeputatul Octavian Petric, actualmente președinte interimar al Organizației Județene Satu Mare a PSD, este cel mai posibil candidat din partea social democraților sătmăreni pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Anunțul a fost făcut astăzi, chiar de el, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului.

”Conform statutului, de obicei, se pune cap de listă președintele Organizației Județene. Probabil, dacă se va considera și la noi și se va păstra această cutumă, ca președintele organizației să fie cap de listă, e posibil. Acest lucru se va hotărî în cadrul Biroului Permanent Județean. Pentru că această chestiune a fost transmisă de către Comitetul Executiv Județean către Biroul Permanent Județean. Printr-o propunere acceptată în comitetul executiv s-a transferat această chestiune Biroului Permanent Județean”, a arătat Octavian Petric.

Acesta a mai spus că la municipiul Satu Mare lista de consilieri este aproape de a fi finalizată, iar la județ există o listă cu 42 de nume, în ordine alfabetică, și urmează a fi definitivată ordinea în cadrul Biroului Permanent Județean prin vot secret.

Tot în cadrul conferinței de presă de astăzi, președintele PSD Satu Mare a mai arătat că, până în prezent, au fost definitivate listele de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali în municipiul Satu Mare, municipiul Carei, orașele Ardud, Livada, Negrești-Oaș și Tășnad, precum și în comunele Acâș, Andrid, Apa, Batarci, Berveni, Botiz, Călinești-Oaș, Cămârzana, Căuaș, Cehal, Certeze, Craidorolț, Crucisor, Culciu, Doba, Gherța Mică, Halmeu, Homoroade,  Medieșu Aurit, Micula, Moftin, Odoreu, Păulesti, Pir, Orașu Nou, Pișcolt, Racșa, Sanislău, Santău, Săcășeni, Săuca, Socond, Supur, Tarna Mare, Terebești, Tiream, Turț, Turulung, Valea Vinului și Viile Satu Mare.

PSD nu are deocamdată candidați în comunele Agriș, Ciumești, Hodod, Lazuri și Petrești și nu va depune liste de candidați în comunele cu populație majoritar maghiară și anume Cămin, Căpleni, Foieni, Porumbești și Urziceni.

Au fost constituite alianțe cu ALDE în Bârsău, Bogdand și Dorolț și sunt în curs de finalizare candidaturile la Beltiug, Bixad, Târșolț și Vama. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. lia spune:

  Acest domn mai traieste ?
  L-am contactat de nenumarate ori la PSD, la cabinetul lui ….dar era de negasit.
  I-am trimis mai multe e-mailuri sesizând unele probleme ,cerandu-i sa ia legatura cu noi sau sa ne comunice adresa dumnealui de mail( nu o are nici pe saitul Camerei deputatilor,e secreta , de telefon nici nu mai vorbesc ….toti au refuzat sa ni-l divulge.
  Nici pana azi nu am primit nici un semn de la acest deputat care zicese ca reprezinta jud. Satu Mare
  CULMEA !
  Acum vrea sa candideze pentru …..
  DESTUL…chiar ne crezi idioti ?

 2. stefi spune:

  Domnu deputat PSD Petric Octavian este la nivelul in care nu poate decat sa porneasca calculatorul. Atata poate intelectual, restul face nevasta, familia. Iar dupa un Govor, un petric e cireasa de pe tort

 3. Ioan Pop spune:

  Am mai avut un presedinte semianalfabet. Doamne feri sa mai vem unu.

 4. Marius spune:

  Cred in potentialul acestui om! Nu cred ca isi doreste presedintia Consiliului judetean, cred insa ca isi doreste sa schimbe vechile metehne din PSD. Oare va reusi?! Cu abordarea si intelepciunea ce-l caracterizeaza s-ar putea sa aiba sorti de izbanda. Oricum, ii doresc succes!

 5. observator spune:

  Hai, domnilor, să fim serioși! Dacă și Petric poate fi președinte de consiliu județean, PSD Satu Mare trebuie să se dizolve!

 6. Vasile spune:

  Nu cred ca trebuie sa-l dea afara pe Coica! Se va da singur afara in 5 iunie. Petric e un tip bonom, nu-i place scandalul! Stie el ce face, sunt sigur de asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest