Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Două cadavre găsite în Someş (FOTO)

inecat somes micro 17 (5)Două cadavre au fost descoperite astăzi la amiaza în râul Someş. Pompierii au fost solicitaţi să scoată cele două cadavre, unul dintre ele din apropierea balastierei de la Culciu Mare și unul de vizavi de Pădurea Nucilor, în afara municipiului Satu Mare. Deocamdată nu se cunoaște identitatea persoanelor decedate.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină în momentul în care un cetățean a observat în Someș că plutește un cadavru în dreptul Podului de Fier. Deși solicitarea a fost în această zonă, pompierii au descoperit cadavrul vizavi de Pădurea Nucilor. Este vorba despre un bărbat, aflat într-o stare destul de avansată de putrefacție, semn că a stat câteva zile în apă. În momentul în care pompierii l-au scos la mal, cadavrul era plin de viermi. 

Cea de a doua victimă a fost găsită în zona Culciu, tot în apele Someșului. Ambele cadavre au fost transportate la morgă, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea celor două victime. 

 

5 comentarii

  1. bb Răspunde

    Precis s au sinucis!vechea poveste!

  2. Rr582 Răspunde

    In urma cu trei zile a dispărut un bărbat in râul Someș in dreptul comunei Lucacesti din Maramureș, a căzut cu tractorul, încă nu a fost gasit, oare e posibil sa fi ajuns pana acolo?

  3. Rr582 Răspunde

    In urma cu trei zile a dispărut un bărbat in râul Someș in dreptul localității Lucacesti din Maramureș, a căzut cu tractorul, încă nu a fost gasit, oare e posibil sa fi ajuns pana acolo?

  4. intrebare Răspunde

    padurea nucilor nu e la capatul lui 17? in Paulesti? daca unul dintre cadavre a fost vazut la podul de fier cum a putut fi gasit la padurea nucilor? sigur e acelasi cadavru? ca din cate stiu eu, Somesul curge pe directia padurea nucilor-podul de fier, nu invers. cred ca ceva nu e corect in articol, ca nu are logica

    • GIGEL Răspunde

      cel care a anunțat descoperirea cadavrului era un copil de 14 ani care stătea se pare prost cu orientare și cu aprecierea distanțelor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.