Ultima actualizare: azi, 21:48

Publicitate

Eternal Beauty, salonul în care ajungi la o siluetă de invidiat (FOTO)

Eternal Beauty, remodelare corporala (33)Odată cu venirea primăverii, remodelarea corporală este din ce în ce mai căutată. Centimetri în plus puși în perioada iernii trebuie eliminați și trupul pregătit pentru noi ședințe de băi solare și nu numai. Modalitățile de remodelare sunt multiple, iar salonul Eternal Beauty este locația unde puteți dobândi silueta perfectă.

Terapiile oferite de specialista în domeniu, Loredana Miclăuș, se adresează tuturor celor care își doresc cu adevărat remodelarea trupului. Astfel, la Eternal Beauty puteți apela cu încredere la următoarele tipuri de tratamente corporale: masaj anticelulitic (manual și cu bețe de bambus), vacuum pulsativ cu radiofrecvență bipolară și leduri, electrostimulare cu infraroșu, drenaj limfatic, înfășurare aromaterapeutică, împachetare cu geluri termice, nămol și ciocolată, detoxifierea prin ionizare, lifting facial și micro-injector lithium. În cazul în care stresul zilnic își spune cuvântul, salonul vă pune la dispoziție și masaj de relaxare, reflexoterapie și tehnica radiantă, metoda care restabilește echilibrul energetic.

Pentru un efect complet și vizibil, se recomandă tratarea anticelulitică prin combinarea a trei metode, vacuum pulsativ cu radiofrecvență bipolară si leduri, electrostimularea cu infraroșu, respectiv înfășurarea aromaterapeutică (wiener kosmetikum). Rezultatele apar după primele ședințe recomandându-se trei ședințe pe săptămână intensiv, reducându-se treptat la două pe săptămână și pentru întreținere una la două-trei săptămâni.

Vacuum-ul pulsativ nu se limitează doar la arderea grăsimilor și dislocarea lor, ci și la scăderea în centimetri și ameliorarea vergeturilor. Astfel, se stimulează mecanismul natural al corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul și fermitatea pielii. Terapia cu vacuum generează o impulsionare a circulației limfatice ale cărei beneficii se traduc printr-o reducere a retenției de apă și o stare de bine. Prin această metodă se dislocă particulele de grăsime, se îndepărtează toxinele, purificându-se sistemul limfatic, activându-se circulația locală. Terapia cu vacuum este și mai eficientă atunci când este combinată cu radio frecvența bipolară deoarece prin încălzirea accelerată și rapidă a straturilor profunde dermice se obține regenerarea fibrogenului și colagenului, estompându-se vizibil vergeturile.

Eternal Beauty, remodelare corporala (23)

Electrostimularea cu infraroșu este un fitness intensiv, experții evaluând că 45 de minute din această metodă echivalează cu 6-8 ore de gimnastică neîntreruptă. Este o procedură sigură și simplă prin care microcurenții sunt aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimulându-i și făcându-i să lucreze. Efectele sunt vizibile imediat, grăsimile sunt eliminate iar mușchii și pielea devin mai ferme. În afară de tonifierea musculară și arderea grăsimilor care duc la incredibila scădere în centimetri, electrostimularea crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare a zonei respective. Este un instrument extrem de eficient în tratarea celulitei.

Eternal Beauty, remodelare corporala (62)

Înfășurarea aromaterapeutică (wiener kosmetikum) este o nouă modalitate revoluționară de reducere a circumferinței și celulitei, de eliminare a toxinelor sau depunerilor reziduale. Efectele asupra celulitei, vergeturilor, proeminențelor de suprafață sunt vizibile deja după două, trei ședințe. Eficiența tratamentului se bazează pe efectul cald-rece. Uleiurile eterice care stau la baza produselor (eucalipt, piper, mentol, rozmarin), datorită efectului puternic de hiperemizare, produc în straturile superioare ale corpului dilatarea vaselor și o circulație intensivă a sângelui. În același timp, în adâncul corpului se produce o senzație de răcire accentuată. Pentru refacerea echilibrului termic, organismul va consuma energie și va arde substanțele nutritive în exces (70 – 80% din consumul zilnic de calorii).

Eternal Beauty, remodelare corporala (82)

Rezultatele acestor tipuri de tratament sunt evidente după primele ședințe, dar terapia de remodelare corporală este particularizată în funcție de tipurile de celulită existente pe trup. O ședință durează aproximativ 60 de minute, iar cele trei metode revoluționare pot fi combinate și cu alte terapii pentru un efect maxim.

Eternal Beauty, remodelare corporala (131)

După aproximativ 12 ședințe scad în jur de 15-16 centimetri din totalul zonelor lucrate (brațe, talie, șolduri, coapse și fese).

Salonul Eternal Beauty se află în Satu Mare pe strada Corvinilor nr. 28. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0756.494.818.

Merită încercat!

4 comentarii

  1. Julia Zdrel Răspunde

    tot ce faci iese PERFECT!!!! Felicitari si mult succes….. :-* :-* :-*

  2. Ana Pristopan Răspunde

    Un salon extraordinar. Va recomand cu mare incredere serviciile. Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.