Familia Râpa din Satu Mare, premiată la GastroPan. Ce premii au luat sătmărenii

9 aprilie 2016 | 9 comentarii

Otilia-Rapa3Reprezentanții familiei Râpa, administratorii firmei ”Fantezia Decor” din Satu Mare, au fost apreciați și premiați la cea de a VIII-a ediții a Târgului de panificație și cofetărie „GastroPan”, care se desfășoară în aceste zile la Centrul Expo President din Târgu Mureș.

Astfel, sătmăreanca Otilia Râpa, administratoarea Fantezia Decor Satu Mare, și-a adjudecat joi locul II la secțiunea „Creație artistică din pastă de zahăr” din cadrul celei de-a VIII-a ediții a Târgului de panificație și cofetărie „GastroPan”, care se desfășoară în aceste zile la Centrul Expo President din Târgu Mureș.

Tortul Otiliei Râpa „Vreau să duc Veneția acasă” este o adevărată bijuterie.

”Tortul, reprezintă de fapt, o pictură realizată cu aerograful. Este o pictură care reprezintă Veneția, măști de carnaval, dar și clădiri din oraș. În spatele tortului este o participantă la eveniment, îmbrăcată în decor de carnaval, care, de această dată este pictată cu mâna și nu realizată cu aerograful, și care ține tortul în brațe. Adică, ține Veneția în brațe. Deci, atât de mult îi place Veneția, încât vrea să o ducă acasă. Asta este povestea tortului cu care am câștigal locul II la categoria Creație artistică din pastă de zahăr”, a declarat Otilia Râpa.

Pe lângă acest prestigios loc, în cadrul cadrul categoriei „Gustul tortului”, Otilia Râpa și Alexandru Râpa au obținut câte o mențiune.

Adrian-Rapa

O zi mai târziu, vineri, Adrian Raul Râpa, fiul Otiliei, tot de la Fantezia Decor, a câștigat premiul de excelență, cu un tort sculptat în cașcaval.

La eventul de la Târgu Mureș participă 133 de furnizori de talie mondială de pe patru continente, din țări precum Egipt, SUA, Germania, Franța, Grecia, Serbia, Bulgaria, Polonia, Olanda și China.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. devorator de dulciuri spune:

  Felicitari! Unde gasim produsele premiantilor satmareni?

 2. felicitări,,,la căt mai multe premii pt satisfacția profesională și personală

 3. Felicitari …. si la mai multe premii !

 4. Vasile Danut spune:

  felicitari si la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest