Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Fetiță de 9 ani, accidentată grav. A traversat prin loc nepermis

fetita accidentata satu mareO fetiță de numai 9 ani a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs ieri după-amiază, la ora 17.15, pe strada Neajlov din Satu Mare.

Aflându-se la volanul unui autoturism proprietate personală, Mihai G., de 65 ani, din Satu Mare, a accidentat-o grav pe Vanessa H., de 9 ani, din Satu Mare, care, lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ totodată fiind  recoltate probe biologice de sânge.

Tot din cauza unei traversări prin loc nepermis, un accident s-a produs tot ieri în municipiul Satu Mare. Astfel, la ora  13.45, pe strada Lalelei din municipiul Satu Mare, Ioan O., de 56 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul  proprietate personală, l- a accidentat ușor pe  Cornel  P., de 58 ani, tot din Satu Mare, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, în timp ce pietonul a avut o alcoolemie de 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În ambele situaţii de efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.