Fetiță de 9 ani, accidentată grav. A traversat prin loc nepermis

1 aprilie 2016 | 0 comentarii

fetita accidentata satu mareO fetiță de numai 9 ani a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs ieri după-amiază, la ora 17.15, pe strada Neajlov din Satu Mare.

Aflându-se la volanul unui autoturism proprietate personală, Mihai G., de 65 ani, din Satu Mare, a accidentat-o grav pe Vanessa H., de 9 ani, din Satu Mare, care, lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ totodată fiind  recoltate probe biologice de sânge.

Tot din cauza unei traversări prin loc nepermis, un accident s-a produs tot ieri în municipiul Satu Mare. Astfel, la ora  13.45, pe strada Lalelei din municipiul Satu Mare, Ioan O., de 56 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul  proprietate personală, l- a accidentat ușor pe  Cornel  P., de 58 ani, tot din Satu Mare, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, în timp ce pietonul a avut o alcoolemie de 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În ambele situaţii de efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest