Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Forfotă mare la BEC Satu Mare. Cine și când își depun candidaturile la Satu Mare

BEC Satu MareDuminică și luni va fi o zi plină la sediul Biroului Electoral de Circumscripție (BEC) nr. 1 Satu Mare, deoarece mulți candidați și multe partide își vor depune candidaturile pentru alegerile locale din data de 5 iunie.

Astfel, mâine (duminică), de la ora 15.00, își va depune candidatura candidatul independent Horea Anderco. În continuare, de la ora 15.30, își va depune candidatura candidatul PSD la funcția de primar, Dorel Coica, precum și lista de consilieri locali propusă de acest partid. De la ora 16.00, va fi rândul candidatului ALDE, Adrian Ștef, și a listei de consilieri locali propuși de partid. Tot mâine va depune lista de consilieri locali și PNL.

Luni, de la ora 10.30 își va depune candidatura candidatul PNȚCD, Adelin Ghiarfaș, împreună cu lista de consilieri locali propuși de acest partid. De la ora 12.00 își va depune actele candidatul UDMR, Kereskenyi Gabor, odată cu lista de consilieri locali, iar de la ora 13.00 va fi rândul candidatului UNPR, Ioan Opriș și a listei de consilieri locali din partea partidului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.