Horea Anderco a intrat oficial în cursă. Și-a depus candidatura

24 aprilie 2016 | 8 comentarii

Horea Anderco depunere candidatura (4)Candidatul independent Horea Anderco și-a depus și el astăzi la BEC, candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare.

Fostul primar Horea Anderco a venit însoțit doar de familie, respectiv de soția și fiica lui. Fiind candidat independent, acesta și-a depus candidatura ca independent atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru Consiliul Local Satu Mare.

”Mi-am depus această candidatură pentru că am considerat că orașul nostru are nevoie de un profesionist, de un om care a lucrat în administrație, care are experiența necesară. Consider că experiența mea, combinată cu elanul oamenilor tineri care vor să ajute, ar putea scoate orașul din situația grea în care se află acum. Sper ca această zi să fie una norocoasă pentru mine”, a declarat Anderco la ieșirea din sediul BEC.

Inițial, Horea Anderco a vrut să candideze pentru fotoliul de primar din partea Mișcării Populare, având loc chiar și lansarea de candidatură în prezența lui Traian Băsescu. Totuși, acesta s-a retras, pentru a intra din nou în cursa electorală ca și candidat independent.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Fulga Pop spune:

  Am vazut cand Kereskenyi i-a strans semnaturile, ca saracu Anderco nu strange nici 50 de semnaturi din familie.

 2. Farfales spune:

  Tot era plin de judecătoare pe acolo ,ai depus si încă un autodenunț?

 3. satmarean spune:

  cuie moica

 4. 2 voturi spune:

  Aveti 2 voturi din partea familie mele. Sunteti singurul care a facut ceva pt oras, restul au inaugurat cosuri de gunoi si banci in statiile de autobuz. Ati facut Botizului Parcul Industrial Pasajul rutier peste calea ferata, bucla de la cazarma militara, ati intrat mai apoi in PSD si v-au distrus asa cum se distrug acu ei intre ei. Deh ca sunt cu totii niste comunisti imputiti. Succes. Va votam

 5. floarea soarelui spune:

  Bafta! Inainte cu toata increderea!

 6. Bratianu spune:

  refaci echipa horică? sau divele s-au dat cu dorel? zurliu mic ce ești…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest