Internațional Dog Show, în week-end la Satu Mare

14 aprilie 2016 | 0 comentarii

international dog show 2016Sătmărenii care iubesc câinii vor avea posibilitatea, în acest week-end, să urmărească cele mai minunate exemplare canine în cadrul”Internațional Dog Show”. Evenimentul, care se va desfășura sâmbătă și duminică la Stadionul Someșul, este organizat de Asociația Chinologică Română Satu Mare.

Până în prezent în competiţie s-au înscris 571 câini la CAC (Certificat de aptitutidini pentru campionat), 629 de câini în prima zi a CACIB (Certificat de Aptitudini pentru Campionat Internaţional de Frumuseţe) şi 631 de câini în ziua a doua a CACIB.

Câinii înscrişi la CACIB vin din 18 de ţări: 240 din România, 1761 din Ungaria, 97 Polonia, 35 Slovacia, 19 Ucraina, 15 Cehia, 12 Franța, 7 Serbia, câte 5 din Austria și Italia, câte 3 din Elveția, SUA și Thailanda, 2 din Olanda și câte unul din Irlanda, Grecia și Letonia. Competiţiile vor fi arbitrate de 12 arbitri internaţionali.

Arbitrarea CAC 2016 începe sâmbătă, de la ora 09:00, iar pentru CACIB la ora 14:00. Best in Show-ul de sâmbătă va avea loc în jurul orei 17:30. Duminică de la ora 10:00 începe arbitrarea pentru CACIB – ziua 2, iar Best in Show-ul se va desfășura în jurul orei 15:00.

Sătmărenii iubitori de câini sunt aşteptaţi sâmbătă și duiminică, la Stadionul Someșul, la un regal canin, la un show cu cei mai frumoşi câini, la competițiile de Best in Show, la desemnarea celui mai frumos câine al competiţiei precum şi alte surprize.

Etichete: , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale, Lumea animalelor

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest