Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

McDonald’s investeşte 2 mil. euro într-un fast food. Satu Mare, pe lista potenţială

mcdonaldsMcDonald’s România, liderul pieţei locale de restaurante cu 67 de unităţi şi afaceri de 120 de milioane de euro anul trecut, va investi în acest an în deschiderea unei singure unităţi de tip restaurant fast-food, o expansiune prudentă care merge în linie cu dezvoltarea din ultimii ani. Compania are însă în plan şi să renoveze o parte dintre restaurantele existente.

„Ţara se dezvoltă foarte bine, compania la fel, există capital disponibil pentru investiţii, avem potenţial de dezvoltare. Noi vrem să dublăm investiţiile faţă de 2015, ajungem la 30 mil. lei (6,7 mil. euro). Investiţia în deschiderea unui restaurant ajunge la

2 mil. euro fără terenul propriu-zis. Pe lista oraşelor potenţiale pentru deschidere se numără Satu Mare, Focşani, Târgovişte, Alba Iulia şi Brăila“, a spus Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Lanţul de restaurante McDonald’s România a trecut la începutul anului printr-o schimbare de acţionariat, grupul american cedând operaţiunile locale în sistem de franciză. În urma tranzacţiei evaluate la 65 mil. dolari, noii acţionari ai McDonald’s România sunt grupul maltez Premier Capital (90%) şi Daniel Boaje (10%). Boaje rămâne şi directorul general al companiei.

Sursa: zf.ro

4 comentarii

  1. giuri Răspunde

    Precum si al treile pod peste somes, cine mai crede in povesti?

  2. carcotas Răspunde

    Astea nu-s investitii necesare orasului.Cu assfel de investitii se ia banul romanului vanzandu-i hrana proasta.Investitii sunt alea in care munca ta se vinde altora:Drexl.,Contitech,Zollner etc.

  3. Bratianu Răspunde

    Observ ca treaba asta cu McDonalds este gresit inteleasa. Ideea nu este ca Mc sa vina in Satu Mare cu orice pret, ci ca investitorii sa priveasca Satmarul cu interes, sa considere ca MERITA sa vina in orasul nostru. Dar atata vreme cat venitul mediu este mizerabil, varsta medie este foarte ridicata, nu vad de ce un lant ca Mc ar deschide un punct de lucru aici. Deci, problema nu este daca putem sa-i convingem sa vina, ci daca orasul, din punct de vedere economic, reuseste acest lucru.

  4. radu Răspunde

    Se va deschide la Satu Mare dupa ce deschide la Focşani, Târgovişte, Alba Iulia şi Brăila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.