Ultima actualizare: azi, 13:46

Locale

Meci mare mâine la Satu Mare: Olimpia – U Cluj

olimpia u cluj4Sătmărenii vor avea posibilitatea să urmărească mâine, de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia, un meci mare. Echipa fanion a fotbalului sătmărean, Olimpia Satu Mare, va juca, pe teren propiu, în compania celor de la Universitatea Cluj, în cea de a doua etapă a play-out-ului Ligii a II-a, Seria a II-a.

După victoria pe care au obținut-o la Pâncota, „galben-albaștrii” s-au apropiat la trei puncte de „U” Cluj și își doresc să mai bifeze o victorie și în fața propriilor suporteri.

Antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba a declarat că meciul de mâine va fi unul greu și dificil pentru că „adversarii au un avantaj moral după ce ne-au bătut ultima dată cu 3-2. Va fi un meci greu și trebuie să câștigăm pentru ca victoria de la Pâncota să nu fi fost degeaba. Sper ca jucătorii să se mobilizeze și să-și dea seama de importanța meciului de mâine”.

În lotul Olimpiei sunt și câteva probleme, iar Mircea Bolba nu va putea conta mâine pe Iuhas, Chivari, Sălăgeanu – accidentați, Mureșan – bolnav și Brata – suspendat.

Sătmărenii ar trebui să obțină cele trei puncte sâmbătă pentru a nu avea probleme. În clasamentul din play-out Olimpia este pe locul 3 cu 14 puncte, iar Universitatea Cluj pe locul 2 cu 17 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.