Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Moda pentru copii pe scena Kabuki Satu Mare

Smart Kids Show AfisModa pentru copii pe scena Kabuki Satu Mare este eveniment dedicat celor mici, o prezentare de modă la care vor participa copii cu vârste între 3 și 12 ani. Smart Kids Show va reuni pe scenă băieței și fetițe care vor deveni la finalul prezentării de modă demnii reprezentanți ai modei în Satu Mare. 

Ziua de sâmbătă, 23 aprilie, aduce cetățenilor din Satu o prezentare de modă în cadrul Sălii de Evenimente Kabuki, fiind unul dintre cele mai importante evenimente realizate pentru copii din anul 2016. Accesul publicului la eveniment este gratuit începând la cu ora 17:00 la Restaurant Kabuki str. Petofi nr. 30.

Smart Kids Show este un eveniment dedicat modei, în exclusivitate pentru copii, care va aduce în atenția publicului sătmărean prezentări de modă ale unor importante magazine de îmbrăcăminte pentru copii.

La invitația organizatorilor, pe scena Kabuki Satu Mare își vor prezenta colecțiile Baby Star, Brigitte Fashion. Publicul din Satu Mare va putea afla ultimele tendințe în materie de modă, urmărind peste 30 de modele.

Prin intermediul Smart Kids Show, academia le oferă copiilor și tinerilor șansa unei dezvoltări artistice în domeniul modelingului și a teatrului.

Parteneri ai evenimentelor: Restaurant Kubuki, Baby Star, Brigitte Fashion, Baby Trend, Lions Club Somes, Fruits Besign by Kiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.