Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Momente amuzante înainte de ședința Consiliului Local. Pana de curent, motiv de glume (VIDEO)

intrerupere curent electricÎnceputul ședinței Consiliului Local de astăzi a fost întârziată cu mai bine de zece minute din cauza unei pene de curent care a cuprins toată zona centrală a municipiului Satu Mare.

Cum în sala de ședințe era destul de întuneric, reprezentanții firmei Beny Alex, dar și unii consilieri locali, cercetau documentele la lumina lanternelor de la telefoanele mobile. Unii consilieri locali au făcut chiar și glume. Astfel, consilierul Ioan Pop a propus deschiderea ferestrelor pentru a se face curent. De asemenea, consilierul Masculic Csaba i-a atenționat pe cei din sală să fie atenți la buzunare, lăsând să se înțeleagă, mai în glumă, mai în serios, că ar fi cam mulți hoți prin zonă.

Chiar dacă pana de curent nu a putut fi remediată, s-a decis începerea ședinței pe întuneric. Însă exact când deputatul Kereskenyi Gabor a intrat în sală, lumina s-a aprins pentru câteva secunde fapt ce l-a determinat pe primarul Dorel Coica să exclame: ”Mulțumim UDMR-ului că ne-a adus lumină”. Și totuși, curentul electric s-a întrerupt din nou.

În cele din urmă, ședința a continuat la lumina furnizată de grupul electrogen al Primăriei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.