Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Nicio candidatură nu a fost depusă până astăzi la Satu Mare. Negocieri intense în sânul partidelor

alegeri locale satu mareNiciun partid și niciun candidat nu și-a depus, cel puțin până astăzi, candidatura pentru alegerile locale din 5 iunie pentru municipiul Satu Mare.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție Satu Mare, până astăzi, la ora 12.30, nu a fost depusă nicio candidatură, nici în ceea ce privește Primăria Satu Mare, nici pentru Consiliul Local.

Cum data limită până la care se pot depune candidaturile este marți, 26 aprilie, până la ora 24.00, se așteaptă ca marea majoritate a candidaturilor să fie depuse în cursul zilei de luni, 25 aprilie.

Surprinde faptul că până la această dată nu a fost depusă nicio candidatură, ceea ce denotă faptul că, în sânul partidelor politice, se mai poartă încă negocieri în ceea ce privește desemnarea candidatului la Primărie și definitivarea listei de candidați pentru Consiliul Local.

Până în acest moment pentru Primăria Satu Mare și-au anunțat candidatura Dorel Coica – PSD, Kereskenyi Gabor – UDMR, Adrian Cozma – PNL, Adrian Ștef – ALDE, Adelin Ghiarfaș – PNȚ-CD, Ioan Opriș – UNPR, Nicolae Ciorbă – PND, Vasile Deac – PPU-SL și Horea Anderco – independent. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.