Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

O şoferiţă a intrat într-un tractor după o manevră de depăşire. A reuşit să lovească şi un pieton

Femeie-accidentata-de-motociclist-fara-permisPe fondul efectuării unei manevre de depăşire, ieri pe raza oraşului Ardud, a avut loc un eveniment rutier soldat cu un rănit. În data de 06.04.2016, poliţiştii rutieri din Ardud au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe raza oraşului.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit  că  o conducătoare auto de 19 ani, Ildiko N. din  Satu Mare, conducând un autoturism pe DN 19 A,  a efectuat o manevră de depăşire a unui obstacol,  iar când a reintrat pe banda sa de mers,  a intrat în coliziune cu un tractor  de care era ataşat un disc agricol şi  care era staţionat pe partea dreaptă a carosabilului, nesemnalizat corespunzător.

În urma evenimentului,  a rezultat rănirea  lui Daniel M. de 48 ani din Ardud, care se  afla în preajma tractorului. Cel în cauză a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru investigaţii şi îngrijiri medicale,  unde a rămas internat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Joker7 Răspunde

    O sugestie: poate că era mai inspirată găsirea unei alte formulări în titlu decât ”A reușit să lovească și un pieton”, spre exemplu ”Din păcate a lovit și un pieton”.

    Parcă totuși n-aș califica drept o reușită accidentarea unui pieton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.