Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Patru concursuri școlare naționale la Satu Mare

conferinta inspectoratMunicipiul Satu Mare va găzdui, începând de astăzi și până la sfârșitul săptămânii viitoare,  patru concursuri naționale pentru elevi. Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Călin Durla, a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că este vorba despre două olimpiade naționale și două concursuri școlare.

Începând de astăzi are loc Olimpiada Națională Corală a cărei festivitatae de deschidere va avea loc azi, de la ora 17.00 la Filarmonica „Dinu Lipatti. Competiția propriu-zisă va începe mâine, și se va desfășura în două locații, și anume, Sala de concerte a Filarmonicii, respectiv Casa de Cultură a Sindicatelor.

Olimpiada Națională de Biologie se va desfășura în perioada 17-21 aprilie. Festivitatea de deschidere a competiției va avea loc duminică, 17 aprilie, de la ora 17.00, la Filarmonica „Dinu Lipatti”, iar concursul se va desfășura la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

„La competiție participă în total 234 de elevi din clasele VII-XII. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 18.00”, a declarat Călin Durla.

Astăzi, Liceul Teologic romano-catolic „Han Janos” găzduiește Concursul Național de recitare a poeziilor vesele, o competiție care a ajuns la a XIV-a ediție. La concurs participă elevi care studiază în limba maghiară din 14 județe ale țării.

La sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc Concursul Național „Made for Europe”, a cărui gazdă va fi Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.