Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Penitenciarul desfășoară o campanie de informare și recrutare personal în licee

PenitenciarO echipă formată din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare desfășoară, în perioada 4 – 22 aprile, o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar  2016-2017 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar. Acțiunea se va desfășura în toate liceele şi şcolile postliceale din municipiul Satu Mare,

Cu această ocazie, vor fi prezentate elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A.I. Cuza, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Universitatea Naţională de Apărare ” Carol I ” Bucureşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute  de la Penitenciarul Satu Mare- Birou Resurse Umane (nr. telefon 0261-715488) sau la sediul instituţiei str. Mileniului nr. 2, Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.