Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Piața de vechituri rămâne în aceeași locație. Urmează modernizarea acesteia

Piata de vechituriPrimarul Dorel Coica i-a asigurat astăzi pe sătmăreni că Piața de vechituri va rămâne în aceeași locație. Acesta a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că urmează să fie modernizată.

„Există un proces mai vechi de revendicare a suprafeței unde este locația Pieței de vechituri, iar procesul s-a desfășurat în timp. Știu că anul trecut, dacă nu mă înșel, a fost o sentință prin care s-a stabilit că proprietarii care au revendicat acel teren vor fi despăgubiți de către instituția centrală care se ocupă de despăgubiri. Nu e vorba că Primăria a pierdut procesul. Primăria nu a pierdut nimic. Deci, în urma unei sentințe care a rămas definitivă, instituția care se ocupă de despăgubiri, vor despăgubi pe cei care au revendicat acest teren. Deci, în continuare, Piața de vechituri va rămâne acolo. Am căutat în acest an să o cosmetizăm puțin. După ce se va finaliza cu acest dosar cu despăgubirea către cei care au cerut, atunci ne gândim la un proiect care să însemne reabilitarea în totalitate a Pieței de vechituri. Până atunci noi nu am făcut investiții și nu am cheltuit bani publici, pentru că era în litigiu Primăria cu acea familie care a revendicat acel teren”, a declarat primarul Dorel Coica.

Edilul mai spune că Primăria încă nu a primit niciun document oficial cu privire la finalitatea acestui proces doar că a fost anunțați verbal de către avocatul familiei respective.

6 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Nu uitați, domnule Coica,aplicați modelul pieței din Carpați I, adică să fie amplasată în jurul unui wc public!

  2. Sătmărean Răspunde

    Mai luați o pauză, domnule Coica! Prea mult ați muncit pentru pod, bazin olimpic, locuințe sociale, parcări subterane etc.

  3. Zeus Răspunde

    Vă plângeți că nu aveți bani pentru investițiile începute, dar vă lansați în noi promisiuni.

  4. observator Răspunde

    După un mandat Coica, orașul arată ca după bombardamente. Plecați, domnule, de la primărie și apucați-vă de altceva!

  5. Bálint Răspunde

    Sobolanul coica iarasi minte!!!!

  6. kUnudinmultime Răspunde

    ai fost in piata cand s-a inchis ? sa nu te linseze lumea ?
    poti promite, nu faci nimic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.