Prefectul Radu Bud laudă DSVSA: Este o instituţie fanion!

15 aprilie 2016 | 5 comentarii

Dumuta NicolaePrefectul Radu Bud a lăudat în şedinţa Colegiului Prefectural de astăzi activitatea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare, spunând că este o instituţie model care poate servi drept exemplu altor instituţii.

Este o instituţie fanion. Este impresionant ce au făcut dânşii acolo, este civilizat, corect, adaptat la ziua de astăzi, la regulile actuale. E adevărat că din punct de vedere financiar dânşii sunt mult mai privilegiaţi, au alt statut. Cred că având în vedere rezultatele bune ar trebui extins şi la celelalte instituţii, poate găsim în timp acea înţelegere. Este o instituţie care are trecut, prezent, şi are şi viitor, fiindcă în permanenţă siguranţa alimentelor pentru consumatori va fi o prioritate, de asemenea activităţile în domeniu zootehnic vor trebui urmărite. Dânşii au personal redus, nu sunt extrem de mulţi, dar sunt bine împărţiţi pe suprafaţa judeţului şi prin medici coordonează metodologic această activitate“, a spus Radu Bud.

Prefectul le-a recomandat celorlalţi şefi de instituţii să viziteze DSVSA să vadă cum este organizată şi ce se întâmplă acolo.

În cadrul Colegiului Prefectural, directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Dumuța, a prezentat pe scurt activitatea instituției pe anul trecut.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Nasu spune:

  Poate cel sin fotografie sa ne spuna totusi dupa atata timp care a fost cauza intoxicatiilor in randul tinerilor liceeni care au fost la banchetul de la restaurantul ROMANTIC din Satu Mare?

 2. nasa spune:

  Branza si femeia de la bucatarie nasule

 3. Mirel spune:

  Bravo DSVSA si mult succes conducatorilor in continuare!!!

 4. Asociatia pescarilor Sportivi Satu Mare
  Asociatia pescarilor indrazneti …

 5. bb spune:

  Niste parazite!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest