Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Scandal în Carei. Doi bărbați, bătuți de un tânăr

bataie2Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică din municipiul Carei, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, a fost solicitată să intervină noaptea trecută pentru aplanarea unui scandal.

În data de 26.04.2015, ora 23.18, Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată prin apel  la SNAU 112, despre un scandal izbucnit la un imobil de pe strada Ecoului.

La faţa locului a fost identificat un tânăr de 21 de ani, David D. din Ciumeşti, care pe fondul consumului de alcool şi a unor divergenţe mai vechi cu cei pe care i-a agresat, a aplicat mai multe lovituri cu pumnii atât lui Ioan G., cu domiciliul în imobilul respectiv, cât şi socrului acestuia.

În timpul producerii scandalului, tânărul a provocat mai multe distrugeri, printre care şi o uşă din locuinţă pe care a spart-o cu piciorul.

Prejudiciul cauzat părților vătămate de către agresor, este în valoare de aproximativ 400 lei  şi urmează a fi recuperat de la acesta.

Nici o persoană implicată în altercație nu a suferit leziuni majore care să necesite transportarea la spital.

Cercetările continuă pentru a se stabili întregul complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului constituit, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violențe și distrugere”.       

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.