Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Șef nou la Direcția de Cultură Satu Mare. Cine este acesta

SAMSUNG CSCPrefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud l-a numit astăzi, prin ordin al Ministrului Culturii, pe Mircea Drăgan în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare. Evenimentul a fost marcat de la ora 12,30 în cabinetul prefectului, în prezenţa şefei Serviciului Monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, Ramona Antonescu şi a unor angajaţi ai instituţiei de cultură.

 Astfel, prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 178 din 18.04.2016 începând cu data de 18.04.2016, Drăgan Mircea Petru, expert grad profesional principal la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, exercită cu caracter temporar, prin promovare, pentru o perioadă de maximum 6 luni, funcţia publică de conducere vacantă de director executiv gradul I la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare.

În vârstă de 55 ani, cu o vechime de 11 ani în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare, domnul Mircea Drăgan este de profesie inginer constructor şi este specializat în restaurare monumente istorice.  

SAMSUNG CSC

2 comentarii

  1. Lucia Răspunde

    Bravo Mircea!!

  2. carcotas Răspunde

    Ori ai barba si plete si o figura de snob ori iti pui o camasa alba si o cravata cand te duci la investire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.