Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Spitalul adună bani de la sătmăreni. 2% pentru sănătate

spital urgenteManagerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Marcela Papici, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că sătmărenii care vor să doneze 2% din impozitul pe venit acestei instituţii o pot face completând un formular.

“Pentru că fundaţia spitalului există şi legea ne permite să apelăm şi la această formă de întrajutorare derulăm campania 2% pe fundaţia spitalului. Formularele pentru donaţia de 2% din impozitul datorat se vor găsi la fişiere şi la punctele de internare pentru cei care vor să sprijine spitalul cu 2% din impozitul care l-au plătit deja statului în 2015. Formularele sunt deja completate cu datele fundaţiei, trebuie doar câteva date personale şi semnătura din partea celor care vor fi alături de noi”, a spus Marcela Papici.

Formularele pot fi completate până în luna mai.

2 comentarii

  1. kallos Răspunde

    promit ca fac lobby pentru acest aspect, in momentul in care managerul da ordin sa se publice online toate contractele de achizitii din ultimi 4 ani ! sunt curios daca va mai dona cineva, cand are sa vada pe ce s-au cheltuit bani.

  2. mama Răspunde

    O idee foarte bună. Sunt convins că cei care doresc pot să afle pe ce se cheltuiesc banii. Cei care cunosc nereguli, nu știu de ce nu le dau publicității(probabil sunt PROST informați)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.