Țigări de contrabandă, burdușite în mașina unui cetățean maghiar

8 aprilie 2016 | 2 comentarii

tigariUn cetățean maghiar a rămas fără mașină și s-a ales cu o amendă zdravănă după ce a fost prins ieri, la Halmeu, cu țigări de contrabandă din Ungaria.

Astfel, ieri, 7 aprilie, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în România cetățeanul maghiar Istvan B., în vârstă de 33 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului.

Au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în portbagaj, în bara din spate, bord și scaunele din față, 3.650 pachete de țigări de diferite mărci (Rothmans și Jin Ling), în valoare de 16.425 lei, pe care șoferul a încercat să le introducă în România și să le sustragă de la controlul vamal.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 lei, a fost confiscat. Totodată, lucrătorii vamali l-au amendat pe cetățeanul maghiar cu suma de 7.500 lei.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. bb spune:

  Poate v ar ajuta,daca as trimite adresele traficamtilor din sm? Nu de Alta dar si ultimul mucos e mafiot ori ajutati de contrabandisti..ameninta ,bat…ne mutileaza copii si asta pentru ca nu suntem V I P uri..

 2. COCO spune:

  Culmea CONTRABANDEI în Satu Mare: ”Polițistul de frontieră incoruptibil”, trimis în judecată pentru trafic cu țigări… vezi Vocea Transilvaniei ca portalSM e defazat sau motivat sa nu publice stirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest