Tupeu de poliţist. Parchează fără jenă pe spaţiul verde (FOTO)

17 aprilie 2016 | 22 comentarii

masina parcata ilegal Satu Mare (3)Un autoturism Audi, aparţinând unui poliţist, a fost fotografiat parcat ilegal pe spaţiul verde din municipiul Satu Mare, în vreme de omul legii, îmbrăcat în uniformă de serviciu, se afla într-un local.

Duminică în jurul orei 11:00, maşina a fost parcată pe spațiul verde pe str. Barițiu, vizavi de Biserica Ortodoxă. O cititoare a sesizat atât Poliția Locală cât şi Redacţia noastră despre felul în care şoferul a parcat cu neruşinare în parcul de pe str. Bariţiu, deşi erau suficiente locuri de parcare în zonă.
La 20 de minute după apelul dat Poliţiei Locale nimeni nu s-a prezentat la faţa locului pentru a sancţiona şoferul. Dintr-un bar din apropierea părculeţului au ieşit nestingheriţi un poliţist şi un jandarm, în uniforme de serviciu,  s-au urcat în maşină şi au plecat fără nicio jenă.

Pentru autenticitate vă prezentăm fotografiile făcute.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (22)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. sm spune:

  Bravo, politia locala!! Satul, cel mare! Dezinteres total in acest sat!

 2. Nu vad unde e spatiul verde , obositilor

 3. Ipsi Lanti spune:

  Unde vedeti voi spatiu verde???

 4. nuconteaza spune:

  E vorba de principiu. Dar fie… in Romania oricum face fiecare ce vrea. Pe urma se plang ca e o tara de c…t si ca niciodata nu putem fi ca in “europa”. Daca va mai plangeti ca vreti o tara ca in “europa” incepeti schimbarile de la voi si persoanelor din jurul vostru. Dupa parcarea asta, precis vine un cetatean (foarte educat si cu mult bun simt) si parcheaza acolo doar pentru ca a vazut aceasta postare, cum isi permite un politist sa parcheze acolo. (eram sarcastic la partea cu educatia si bun simt)

  • Monica spune:

   Ai dreptate. E vorba de principiu si de buna educatie. Daca mergea intr-o alta tara, sigur nu isi permitea o astfel de parcare. Pe langa amenda, ii ridica si masina

 5. Jon spune:

  Daca nu era masina unui politist nu cred ca il mai fotografiai…..probabil ai luat prea multe amenzi de la el fotograf de doi bani.

  • Monica spune:

   De doi bani e postarea ta. Nu am luat amenzi, deoarece am simt civic si respect regulile cu care traim.

  • Monica spune:

   PS Nu am stiut ca-i politist pana nu a venit la masina si a plecat. Dar poate ai chef sa vii duminica viitoare la piata de vechituri si sa vezi cum se parcheaza pe strazile adiacente pietei. Si dupa, poti sa te exprimi.

 6. spatiul ala e maro…
  :)))

 7. sm spune:

  “Daca nu era” dar este!!! Este un om al legii, care el insusi nu respecta legea si dupa spusele tale Jon el da amenzi? Ar fi trebuit sa deie o amenda singur, pentru el insusi, pentru parcare neregulamentara.

 8. Pop Ioan spune:

  Solutia este foarte simpla.Trebuie DEZUMFLATE 2 roti.Nu taiate sau intepate pt ca se interpreteaza ca si distrugere.Se slabeste ( nu scos pt ca poate fi furt) ventilul,aerul iese.Tratamentul se aplica la 2 roti pt ca una se schimba cu roata de rezerva.La a doua trebuie lucrat (trailer,tras la pompa,procurat alta roata de rezerva…)Succes.

 9. Coco spune:

  Acel spatiu pare refugiu,loc de parcare,orice numai spatiu verde NU !Se vede clar ca a fost folosit pentru asa ceva,poate chiar de cel care reclama, iar acum se razbuna pentru ca el nu il mai poate folosi.

  • Sm spune:

   @coco – Total de acord cu tine…cred ca i-a ocupat cineva locul de parcare distinsului si a fost putin frustrat…oricum se vede ca deja nu mai crestea iarba, clar ca cineva parcheaza acolo in mod repetat

  • Monica spune:

   Coco si sm, acolo este o parte din parc. Iarba lipseste deoarece au fost lucrari de canalizare pe strada si au fost depozitate utilaje. Fiind un parc public, cel care il administreaza ar trebui sa se ocupe cu insamantarea cu iarba.

 10. RadON spune:

  Nu este acolo nici refugiu si nici loc de parcare. Toata zona a fost distrusa in urma lucrarilor de modernizare a retelei de canalizare, nimeni nu a venit sa refaca nimic in zona respectiva. Au fost distruse strazi, parcul, lipsesc borduri, etc.

 11. shumaheru spune:

  acum catva ani am fost amendat de politia locala pentru ca am parcat cu o roata intr-o baltoaca ( dupa aia am aflat ca ..cica era spatiu verde ).. de eu nu sunt politai ..

 12. Bb spune:

  Atunci nu I spunem politai.ii spunem un bou.boul cetatean…a parcat ca vaca!!!in jegul asta de oras…primitiv…

  Atatea legi ca se pierde orce fir de omenie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest