UDMR şi-a lansat candidaţii. Kereskenyi: actualul primar e “Dr. Haos”!

23 aprilie 2016 | 28 comentarii

cru udmr satu mare (64)Cei mai importanţi lideri ai UDMR s-au aflat astăzi la Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) de la Satu Mare, întâlnire în care au fost lansați principalii candidați ai formațiunii. La eveniment a participat liderul UDMR, Kelemen Hunor, fiind lansați oficial în cursă senatorul Pataki Csaba, pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, și deputatul Kereskenyi Gabor, pentru Primăria Satu Mare.

Kelemen Hunor le-a spus colegilor din sală că pierderea Primăriei Satu Mare din urmă cu patru ani a durut foarte tare şi doare şi acum, dar speră să o recâştige cu “un candidat capabil, energic, în persoana domnului Kereskenyi Gabor, care și-a demonstrat calitățile atât când a fost viceprimar, dar și în actuala funcție de deputat“.

În cuvântul său, candidatul Kereskenyi Gavor a lansat un atac la adresa primarului în funcţie, Dorel Coica, spunând că este de fapt un “Dr. Haos”.

În multe situații, doctorul nici nu bagă în seamă simptomele pe care le are, el crede că nu se poate îmbolnăvi, spune, în cunoscutul serial, Dr. House. E valabil și pentru actualul primar PSD din Satu Mare, pentru „doctorul Haos”, deoarece așa îl numesc prietenii lui români. În Satu Mare, în prezent e haos. Toți ne întrec, nu doar Oradea și Baia Mare, dacă mai continuăm aşa, atunci chiar și Careiul ne întrece. Noi venim și spunen că ne-a ajuns. Nu doar noi maghiarii, noi sătmărenii spunem asta. Acestea este motivul pentru care am decis să mă înscriu în cursa electorală pentru scaunul de primar“, a declarat Kereskeyi Gabor.

El a spus că are pregătit un program care să scoată Satu Mare “din actualul punct mort”, un program cu soluţii care să relanseze economia, să dezvolte infrastructura şi să îmbunătăţească siguranţa publică.

Ne-am luptat cu Someșul care cel puțin o dată la o sută de ani ne-a inundat orașul. O să ne luptăm și cu Dorel Coica, care în patru ani a făcut mai mult rău decât Someșul în oricare din inundațiile sale. Și vom învinge”, a punctat Kereskenyi.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (28)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Duceti-va dracului de … imputiti.Cu asta vreti voi sa C astigati?Cu un bețiv ordinar care a distrus hotelul Dacia si straniul?Si cate si mai cate rele au facut hoții de la udemereu…golani imputiti.Nici Ungaria nu va merita psihopatilor ce sunteti!!!

 2. Horty spune:

  Mai sunt proprietăți de retrocedat?la episcopie?nenorocitule care ești

 3. Sandi spune:

  Haos a fost pe vremea lui Ilyeș și a lui Gabor sovinul. Ne am saturat de voi.

 4. Yemen spune:

  Porc de câine ai fost viceprimar și nu ai făcut nimic decât sa retrocedati clădirile din oraș.

 5. Florea spune:

  Coica succes suntem alături de tine.

 6. Iosif spune:

  Sa ne ferească Dumnezeu de haosul care va veni daca va iesi primar ungurul drogat!

 7. Romelu spune:

  A venit Hunor sa își vada averea UDMRului ? Clădirile de pe care iau anual milioane de euro din chirii. Gunoaieeee!!!

 8. Eniko spune:

  Eu sunt de naționalitate maghiara dar îndemn toți maghiarii sa nu voteze acest imbecil!

 9. Danuzia spune:

  Coica rămâne cea mai buna varianta in continuare si in următorii 4 ani!

 10. IOANA spune:

  cladirile respective nu a fost niciodata ale voastre
  OBRAZNICI CE SUNTETI !!!!
  ACU 100 DE ANI NICI TARA NA-TI AVUT !!!!!

  • Gerula spune:

   Ioana aka Janos acu 100 de ani voi ati avut tara? ati trait in Imperiul Austro – Ungar aflat sub conducerea dinastiei de Habsburg cu capitala la Viena… deci nici macar tara voastra nu ati avut-o fiind condusi de catre Austrieci “Spre deosebire de partea austriacă, Ungaria era administrată în mod centralizat, iar politica față de minorități a fost dominată de intenția autorităților de la Budapesta de a maghiariza populațiile nemaghiare care alcătuiau majoritatea procentuală în cadrul Regatului. Īn anul 1867, data inaugurării acestei politici ultranaṭionaliste în partea ungară a Imperiului, Ungaria număra 13.579.000 locuitori. Dintre aceṣtia erau maghiari numai 5.665.000 faṭă de 7.939.00 locuitori nemaghiari”… si cu tot efortul de a maghiariza pe toata lumea erati monoritari in partea voastra de imperiu. Asa ca mai lasati-ne cu aerele astea de superioritate si comportativa normal ca nu sunteti cu nimic mai deosebiti. Traim in acest oras impreuna si impreuna trebuie sa il dezvoltam nu separat.

  • Bratianu spune:

   tu degeaba ai avut. Apropo cum ti-e draga Romania daca gramatica limbii romane ti-e dusmana? “na-ti”????

  • cineva spune:

   sigur, erau a ortodocsilor. micinosi ordinari ce sunteti. Veniturile dracului.

 11. Coica Costel Dorel Mişel spune:

  Dragii mei postaci scrieti, scrieti lu’ Kereskeny, eu nu am timp. Imi fac bagajele, merg inapoi la Vanju Mare in Oltenia mea draga. Aici nu ma mai lasa udemeristii sa fur si sa mint inca 4 ani. Mi-a venit si mie timpul. Tic-tac-tic-tac. Adio

 12. Să-ti fie ruşine Manelistule pentru acest limbaj. Esti ca şi şeful tău oltean. Din păcate nici Enătescu nu te mai poate vindeca aşa de diliu eşti! HAJRÁ GÁBOR!

 13. doru spune:

  “Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale”…

 14. sulea lingecur spune:

  fortza udmr! jos stef, jos coica,jos cozma racoare jos eu sulea ca m-am saturat de lins in c.u.r

 15. Mariana spune:

  Niciodata nu o sa votez asemenea oameni care se gandesc doar la ei

 16. Ema spune:

  Domnul acesta poate ca are calitati dar nu pe cea de primar.Nici ca vice nu a facut nimic

 17. cristi spune:

  Haos esti tu jegos de om. Invata limba romana pentru început! Si dute cu toti ai tai la budapesta si latra acolo bineinteles daca poti pentru ca voi in Ungaria nu aveti nici un drept doar aici va credeti grandomani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest