Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Un bărbat din Vetiș a vrut să-i dea foc fiicei vitrege. Aflase că a rămas însărcinată la doar 14 ani

arsuri vetis satu mareUn bărbat din Vetiș a vrut să-i dea foc fiicei sale vitrege, în vârstă de 14 ani, fiind supărat pe faptul că aceasta a rămas însărcinată. În ajutorul fetei a sărit mama acesteia, astfel că a căzut victimă intenției concubinului său. Ambii concubini au suferit arsusri de gradul III și se află internați la spital.

Un scandal de amploare a izbucnit ieri seară în curtea unor cetățeni din Vetiș.

”Ieri, în jurul orelor 19,30,  poliţiştii  Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare, au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112, de către M. Elisabeta de 57 ani, din Vetiș, despre faptul că din locuința vecinei sale, se observă fum negru și strigăte de copii. La fața locului s-au deplasat echipaje ale ambulanței, pompieri și poliție, care după stingerea incendiului au constatat că la imobilul indicat, L. Katalin, de 31 ani, și S. Ioan, de 36 ani, ambii cu același domiciliu, care locuiesc în concubinaj, pe fondul consumului de alcool au avut un conflict spontan. În urma acestuia, bărbatul a luat un flacon de plastic în care avea benzină, dorind să-şi intimideze concubina, a aruncat o parte din benzină în locuinţă  ajungând şi pe plita încinsă a sobei, benzina aprinzându-se instantaneu. În urma propagării focului, au fost distruse bunurile din bucătăria casei,  iar celor doi concubini le-au fost provocate arsuri pe corp în proporție de 30%. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și vătămare corporală”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ.

Martorii din sat, spun însă, că scandalul ar fi izbucnit de la faptul că concubinul femeii ar fi aflat că fiica sa victregă, în vârstă de doar 14 ani, ar fi rămas însărcinată. De fapt, spun martorii, bărbatul ar fi vrut să/i dea foc fetei.

Cei doi concubini au ajuns aseară la Urgențe, femeia prezentând arsuri de gradul III pe circa 30% din corp, în special pe față. mâini, torace și gât, iar bărbatul pe 10% din corp. Cei doi se află, în prezent, internați la Secția Chirurgie Plastică a Spitalului Județean. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.