Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Un sătmărean a furat bani dintr-un bar. Hoțul a fost arestat

furt-baniPoliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, au prins un bărbat, la scurt timp după ce acesta a furat bani dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire a unui bar din Satu Mare. Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Astfel ieri, în jurul orei 13:00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că persoane necunoscute au furat bani dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire a unui bar.

Echipa de cercetare constituită la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, a reuşit în scurt timp identificarea principalului bănuit de comiterea furtului, ca fiind Geza S., de 51 de ani, din Satu Mare.

Cercetările au relevat faptul că bărbatul, profitând de neatenţia personalului localului, a furat dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire  3680 lei, bani proveniţi din încasări.

O parte din prejudiciul creat a fost recuperat, asupra celui în cauză fiind găsiţi  810 lei, care au fost restituiţi părţii vătămate. Cercetările continuă cu autorul în stare de reţinere, urmând ca acesta să fie  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.