Ultima actualizare: azi, 13:19

Publicitate

Zi specială la Magic Kids. Primăvara i-a scos pe copii în curte

Magic Kids, actiune de primavara (88)Ziua Porților Deschise de la grădinița privată Magic Kids a adus pentru copii o nouă ocazie de a-și exersa talentul artistic în diverse activități pentru pregătirile pascale.

Ziua de sâmbătă a fost una însorită numai bună pentru a evada din clădire. În așteptarea oaspeților care au trecut pragul grădiniței, prichindeii au năvălit în curte pentru a se juca cum numai ei știu mai bine, pe leagăne și tobogane. S-a iscat o adevărată întrecere în care se dă mai tare pe tobogan sau care se cațără pe scheletele metalice special realizate pentru copii.

Și totuși, fetițele au fost mai atrase de latura artistică și au preferat să stea în grupă pentru a picta și orna ouăle de Paște și iepurașii din polistiren.

Pentru că a fost o zi specială din viața grădiniței, la toate activitățile copiilor au participat și mamele care erau foarte atente la instrucțiunile de ornare ale simbolurilor pascale, arătându-și talentul artistic, de data asta sub atenta supraveghere a celor mici.

Așadar, primăvara și Sărbătorile Pascale au adus multe zâmbete pe chipul celor mici, fericirea lor fiind chiar molipsitoare pentru toți cei prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.