UPDATE Accident mortal în județ. Un motociclist a murit pe loc

29 mai 2016 | 5 comentarii

accident motociclistUn grav accident de circulație, soldat cu moartea unui motociclist, s-a produs în această dimineață între Pișcolt și Petrești.

UPDATE: Poliţiştii sătmăreni au stabilit că vinovat de accident este motociclistul decedat, el efectuând o depăşire în zonă interzisă.

“Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că un motociclist, D.M. de 56 de ani din Satu Mare, conducând motocicleta proprietate privată pe DN 19, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, pe un sector de drum unde era interzisă efectuarea acestei manevre, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 35 de ani din comuna  Santău, județul  Satu Mare, care era  angajată într-un viraj la stânga, pentru a intra pe DC 124, spre Dindeștiul Mic”, precizează Poliţia.

În urma evenimentului e rezultat decesul motociclistului si rănirea ușoară a conducătoarei auto. S-au recoltatat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

ORA 12:15 - Din primele cercetări de la fața locului reiese faptul că motocicleta, condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani, s-a izbit frontal cu un autoturism, al cărui șofer a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Motociclistul a decedat pe loc, iar pentru salvarea șoferului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean, unde primește îngrijirile medicale necesare.

Circulația în zonă a fost întreruptă preț de circa o oră, iar în prezent se deSfășoară cu greu.

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Radu Parnau spune:

  Radu Parnau – Sa-l ierte Dumnezeu condoleante familiei

 2. Robi Nagy spune:

  Saljerte dumnezeu sa odihnească in pace

 3. Iulia Serban spune:

  Dumnezeu să-l ierte!condoleanțe familiei

 4. Deea Gucci spune:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! :(

 5. Andrei Veres spune:

  Dumnezeu să-i ierte sufletul și să odihnească în pace… Condoleanțe familiei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest