Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident mortal la Satu Mare

accident-mortal1-500x365Accident mortal la Satu Mare. Conducerea imprudentă şi consumul de alcool la volan, au fost cauzele accidentului rutier produs noaptea trecută  în Satu Mare şi soldat cu decesul unei persoane.      

În data de  07 mai, la ora 01.22, poliţiştii rutieri sătmareni au fost solicitaţi  să intervină la un accident rutier produs în afara municipiului Satu Mare, pe DJ 194, drum ce  face legătura între b-dul Aurel Vlaicu şi Lazuri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Zoltan A. de 42 ani din  Satu Mare, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul conducerii imprudente , a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând in șanțul din partea stânga a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului Vasile G. de 57 ani , din comuna  Botiz  județul Satu Mare, pasager in autoturism.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie alcoolică de  0.76 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Fara Cap Răspunde

    IPJ SATU MARE ar fi bine sa ziceti daca pasageri purtau centrura de siguranta. Sa invete si cititori ceva

  2. Angyal Diana Răspunde

    Nu stiu cum va permiteti sa relatati fapte pentru care nu aveti nici o dovada.Da ,s-a intamplat un accident ….nu se stie cine a condus si nici autoturismul din fotografie nu este cel implicat in accident….poate ar fi mai bine sa reltati ce se stie ,nu povesti de senzatie…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.