Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident spectaculos între Satu Mare și Dorolț. Jeep al Poliției de Frontieră, lovit de o mașină condusă de un șofer beat (FOTO)

accidentUn spectaculos accident de circulație s-a produs în această seară, în jurul orei 19.30, între Satu Mare și Dorolț. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Accidentul a fost produs de un şofer aflat în stare avansată de ebrietate. Acesta se afla la volanul unui autoturism și, la un moment dat, a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism de teren al Poliției de Frontieră, pe care l-a proiectat în șanțul de pe marginea drumului, direct într-un copac.

Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, doar mașinile au fost grav avariate.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal și va trebui să dea cu subsemnatul pe la poliție.

Sursa foto: Ovidiu Domide

Un comentariu

  1. Ignoranta Răspunde

    Cat de prost trebuie sa fii??!!! Si mai faceti pe jurnalistii!!! Numai in tara asta de semidocti, orice masina de teren este”Jeep” orice copiator este “Xerox” si orice pantofi sport sunt “Adidasi” ! Penibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.