Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Accidente soldate cu rănirea gravă a doi copii. Un șofer a fugit de la locul faptei

copii accidentatiTraversarea  drumului public prin loc nepermis şi fără o asigurare prealabilă a copiilor lăsaţi nesupravegheaţi, a fost cauza a două accidente rutiere produse ieri în judeţ.

Astfel, ieri dimineață, la ora 08.50, pe DN 1C, un bărbat, F.V., de 42 ani, din comuna Turț, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală în afara localității Turulung, județul Satu Mare, l-a accidentat grav pe minorul  K.C., de 5 ani, din Turulung, care fiind lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 11.15, în localitatea Hrip, județul Satu Mare, A. L., de 65 ani din localitate, conducând  autoturismul proprietate privată pe strada Principală, a accidentat-o ușor pe minora F. R., de 7 ani, din Hrip, care lăsată nesupravegheată s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma producerii evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat şi depistat  ulterior, ocazie cu care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În ambele cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.