Adelin Ghiarfaș despre Hotelul Dacia: ” Este timpul să recâștigăm emblema noastră, a sătmărenilor”

31 mai 2016 | 3 comentarii

13320863_1737637346518618_5251834964550163932_oPrin intermediul unui mesaj transmis tuturor sătmărenilor, candidatul PNȚCD la Primăria municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, deplânge soarta emblemei Sătmarului, și anume Hotelul Dacia, afirmând că acest lucru s-a întâmplat datorită pasivității și indolenței celor care, timp de 26 de ani au condus destinele acestui oraș.

El este de părere că sătmărenii trebuie să-și recâștige emblema și, mai mult decât atât, să-și recâștige valorile. Pentru toate acestea, Adelin Ghiarfaș face un apel la solidaritate precizând că atâta vreme cât sătmărenii au fost divizați au avut mult de pierdut.

Iată mesajul integral transmis sătmărenilor de Adelin Ghiarfaș:

adelin ghiarfas

”Dragi Sătmăreni,

Vă invit să priviți aceste două imagini. Sunt două imagini ale unui răstimp de 26 de ani în care noi toți am ales. Ceea ce se vede cu ochiul liber a fost alegerea noastră! Aceeași clădire între două momente diferite. Într-un răstimp de 26 de ani. Răstimp în care am ales mereu la fel, aceeași oameni, aceleași partide, aceleași sloganuri. Rezultatul în timp este vizibil cu ochii liberi! Am fost inerți, am fost pasivi, am fost spectatori, timp în care alții decideau ce e mai bine pentru noi! A fost mai bine? Am dat o șansă noului, sincerității, demnității?

Am pierdut o emblemă, simbolul orașului, am pierdut speranța, dorința de mai bine, de schimbare, însă am câștigat lehamite, divizare, bâlci și manipulare. Tot ce au clădit înaintașii noștri s-a pierdut în 26 de ani!

Este timpul să recâștigăm emblema noastră, a sătmărenilor să recâștigăm VALORI ca DEMNITATEA, RESPECTUL, INTEGRITATEA, UNITATEA! Am fost prea mult timp divizați și am pierdut! Este momentul să trăim un prezent, să clădim solidar un viitor pentru noi, pentru copiii noștri pentru SATU MARE!

În final SATU MARE ești TU, SATU MARE sunt EU, SATU MARE SUNTEM NOI!”

Etichete: , , , , ,

Categorie: Publicitate

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Adrian S spune:

  Ai votul meu! Are doi copii, o nevasta, nu are Cabinete medicale, nu are facultatea de fizica si sport, nu a fost la zdup ca Anderco, promite lucruri concrete nu creșe si piste de aeroport!

 2. Tare spune:

  Tare! Inseamna ca are deja un vot! Cu al nevestei, doua! Bine ma, v-ati scos! Apropo, asta cine mai e?

  • diana spune:

   Este un no-name care prin atitudinea sa, crezul si convingerile sale, a castigat sufletele multor satmareni. Un om care merge pe unitate, nu dezbinare. O persoana care se remarcă prin bun-simt si sinceritate, nu demagogie, josnicie si ipocrizie.
   Informati va inainte sa fiti ironic. Sau vreti o “vedeta” pe scaunul de primar?
   Ghiarfas nu e un “produs de firma” dar e de o calitate exceptionala. Si merita postul de primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest