Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Andreea Paul: Dragnea se laudă cu investiţii la Satu Mare, dar nu a fost în stare să aducă bani europeni

andreea paul (02)Prim-vicepreședintele PNL, Andreea Paul, a susținut astăzi o conferinţă de presă în care l-a acuzat pe Liviu Dragnea că se laudă cu investiţiile din Satu Mare, însă nu a reuşit să atragă fonduri europene prin programul Junker.

Am văzut că Dragnea se laudă în Satu Mare cu investiții de 700 de milioane lei din banii plătiți de români prin taxe și impozite, dar nu spune că a fost incapabil să aducă bani europeni așa cum au făcut polonezii de 700 de milioane de euro prin Planul Juncker. De ce este atât de importantă această temă pentru județul nostru? Pentru că în județul Satu Mare peste 9300 de firme private și-au închis porțile prin dizolvare, suspendare sau radiere, în perioada 2012-2015, și doar 6 mii de firme noi s-au înființat, conform datelor oficiale ale ONRC”, a declarat deputatul..

Ea a mai taxat o afirmație a primarului din Negrești Oaș, Aurelia Fedorca,  edil care i-ar fi spus lui Dragnea că “nu putem noi cheltui, câți bani ne puteți da dumneavoastră

Această declarație este definiția propriei incompetențe a doamnei primar. Un primar atât de incapabil nu poate rămâne în funcție. Mai grav este că vorbește despre banii publici ca și cum ar fi banii lui Dragnea, ceea ce este fals“, a adăugat Andreea Paul.

 

7 comentarii

  1. Curat Răspunde

    Fata asta macar e curat, n-am auzit de fapte penale ca la restul DOREL, GOVOR, STEF, SISI, nu stiu exact ce vrea sa zica, dar un lucru e sigur VOTEZ PNL pentru ca lucreaza FARA CORUPTIE

    • mama Răspunde

      Societatea Romcontrol, deţinută de soţul Andreei Paul Vass, a realizat peste 50 de contracte cu instituţiile statului,valoarea acestor contracte se situează între 990.000 de lei (semnat cu Hidroelectrica) şi 806 de lei semnat cu o subdiviziune a regionalei CFR Galaţi. Așa să o ajute DUMNEZEU.

  2. murdar Răspunde

    fata asta face pe curata, dar e murdara si manjita pana in gat impreuna cu sotul sau in afaceri dubioase si profitabile pt famiglia sa, aici in sm face pe blajina dar la bucale invarte milioane

  3. cipri Răspunde

    auh mah la asta, dar tu parasut-o ce fonduri ai atras si adus pt zona oas si sm in afara de 2 carti, 2 aparate medicale si 3 calculatoare???

  4. fuctionar public Răspunde

    -25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.