Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

”Artistul sunt eu”. Suită de evenimente culturale marca SamStudia

tinerii satmareniO inițiativă a tinerilor sătmăreni aduce în săptămâna 3­-7 mai câteva evenimente culturale la care vă invităm să luați parte.

Astăzi, în RandomPub, a fost lansată expoziția fotografică intitulată “Și Sătmaru­-i frumos”, urmând ca începând cu data de 4 mai să fie expuse și în următoarele localuri: The Line, Zeppelin Pub și Backdoor Pub.

Sătmărenii sunt așteptați cu un moment teatral cu tematică steampunk inspirat din Ultimul ”Avanpost”, carte scrisă de Lavinia Călina, pe data de 5 mai, la ora 18:00, în Zeppelin Pub. Apoi, în data de 6 mai a fost pregătită o seară muzicală care va fi deschisă de un recital de poezie, în localul Friends Caffe, la ora 18:00.

Cel mai important eveniment din cadrul proiectului va avea loc în data de 7 mai, sâmbătă, la ora 18:00, în Random Pub. Aici vor avea loc lansările cărților “Capcana” de Simona Stoica și “Zone Zero” de Lavinia Călina. Între lansările cărților, tinerii artiști au pregătit câteva momente teatrale și muzicale inspirate din cărțile autoarelor prezente.

Proiectul este finanțat în cadrul YouthBank Satu Mare, cu sprijinul Coordonatorului Local SamStudia, Coordonatorul Național Fundația pentru Implicarea Tinerilor și al Partenerului Local Dräxelmeier, precum și cu sprijinul Hotel Astoria, Coco Lounge, Anist SRL, precum și FC Olimpia Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.