Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Bărbat găsit spânzurat în Micro 16 a doua zi de Paște. Polițiștii au preluat cazul

pompieriPompierii sătmărenii au avut parte de o descoperire macabră azi, în a doua zi de Paște. Un bărbat a fost găsit spânzurat în propriul său apartament de pe Aleea Universului din municipiul Satu Mare.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Aurel Ulici, pompierii au fost solicitați să intervină azi, în jurul orei 18.00, la un apartament de pe Aleea Universului din cartierul Micro 16, a cărui proprietar nu a fost văzut de mai mult timp. Cei care au solicitat intervenția la 112 au fost chiar vecinii.

Pompierii au ajuns la fața locului cu autospeciala cu scară și au pătruns pe geamul apartamentului situat la etajul III al imobilului respectiv. Aici, pompierii l-au descoperit pe proprietar, un bărbat în vârstă de circa 45 de ani, care se afla spânzurat.

Trupul neînsuflețti al bărbatului a fost transportat la morgă, iar polițiștii sătmăreni au preluat cazul pentru a afla circumstanțele în care s-a ajuns ca bărbatul să-și pună capăt zilelor chiar înainte de Paște, pentru că, din primele cercetări, reiese faptul că s-a spânzurat de mai multe zile.

Un comentariu

  1. Fog Răspunde

    Sigur nu avea pe nimeni si era proprietar!!:((…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.