Candidații la Primăria Satu Mare la Digi24. De la ce oră pot fi următiți

9 mai 2016 | 34 comentarii

Logo Digi 24 HDCei zece candidați pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare vor participa astăzi, la Oradea, la emisiunea difuzată de Digi24 intitutală ”Proiect de țară”, moderată de Radu Maxim. Emisiunea va începe la ora 17.30.

În urma tragerii la sorți a ordinii în care candidații vor intra în studio a rezultat că primii care vor păși pe platoul de filmare vor fi: Dorel Coica (PSD), Nicolae Ciorbă (PND) și Adrian Cozma (PNL). Cei trei vor fi urmați de restul candidaților.

Cei zece pretendenți pentru fotoliul de primar sunt următorii, în ordine alfabetică: Adelin Ghiarfaș (PNȚCD), Adrian Cozma (PNL), Adrian Ștef (ALDE), Csaki Csongor (MP), Dorel Coica (PSD), Horea Anderco (independent), Ioan Opriș (UNPR), Kereskenyi Gabor (UDMR), Nicolae Ciorbă (PND) și Vasile Deac (PPU-SL).

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (34)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Cel mai bun spune:

  Cred ca dintre toti, Adrian Stef este cel care poate sa arate ca a facut ceva pentru Satu Mare, in rest nu prea.
  O sa votez cu el pentru ca s-a tinut de cuvant si ne-a facut drumul de la Viile Satu Mare pe care inca nimeni nu l-a facut, nici UDMR, nici PNL, nici PSD, nimeni!

  • observator spune:

   Adrian Stef e cel mai toxic candidat. Nu merita votul satmarenilor. El s-a remarcat doar prin angajarile clientelare la institutiile subordonte Consiliului Judetean. De asemenea, prin cultul personalitatii pe care l-a cultivat.

   • adrian stef spune:

    Mari prosti sunteti satmarenilor eu candidez sa bag alde in parlament si sa il salvez pe silaghi ovidiu de puscarie…botanisti ce sunteti satmareni prosti…poate imi iese!

  • liberal spune:

   Nu pot sa votez un individ ce si-a tradat partidul ce i-a oferit totul, PNL. Acest ins nu trebuie votat! Votey Adrian Cozma!

  • Sătmărean spune:

   Stimați sătmăreni,
   În existența fiecărui partid există momente de cumpănă.
   Pentru PNL Satu Mare, anul 2014 a fost unul extrem de dificil. Filiala noastră, înființată în 1919, cea mai veche din Transilvania, a fost în pragul desființării, din cauza nerespectării Statutului PNL de către liderii de atunci ai partidului, Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef.
   Majoritatea membrilor PNL Satu Mare, oameni extrem de valoroși, au rămas însă împreună, rămânând fideli unui crez pe care liderii de atunci l-au abandonat: adevăratul liberalism și politica în slujba comunității.
   Din păcate, eforturile noastre de reorganizare au fost frânate de Silaghi și Ștef: inițial, lăsându-ne fără sediu, apoi, prin propagandă mincinoasă, racolând membri PNL în partidul Lui Tăriceanu. Acest partid s-a poziționat, din start, alături de cel mai nociv partid politic din România, PSD. Apropierea de PSD a fost, pe plan local, extrem de explicită, prin trecera la PSD, pentru puțin timp, a lui Ovidiu Silaghi, pentru a-și păstra imunitatea parlamentară.
   Dacă, prin apropierea de PSD și fuziunea cu partidul lui Voiculescu, atașamentul față de liberalism al acestor politicieni s-a dovedit a fi complet nul, același lucru se poate spune și despre fidelitatea față de colegii lor. Astfel, în pragul alegerilor locale, ALDE și-a continuat recrutarea de traseiști politici. Racolând doi membri PNL, ALDE i-a propulsat imediat pe lista de consilieri, eliminând de pe această listă oameni care au muncit pentru acest partid.
   E doar cea mai recentă dovadă a disprețului cu care Ștef și Silaghi își tratează colegii și electoratul. Pentru liderii ALDE, important nu sunt crezul doctrinar și proiectele pentru Satu Mare, ci aranjamentele de culise în folosul propriu.
   Dragi sătmăreni, vă invităm să fiți alături de noi! Împreună, în PNL, cel mai vechi partid istoric și singurul partid liberal, avem acum șansa de a face istorie: prima administrație cu adevărat de dreapta, după foarte mulți ani, în Satu Mare!
   Vă mulțumim!

   • Florin Zurescu spune:

    Mesajul asta il trimiteti la toti membrii vostri, ati scris si voi un text si acuma il raspanditi cat puteti, din pacate doar atat puteti.

    • Zeus spune:

     Mesajul acesta e binevenit în acest context, reflectând adevăratul chip al celor ce conduc ALDE Satu Mare. Sătmărenii trebuie să nu se mai lase păcăliţi de Ştef şi Silaghi şi, în consecinţă, să nu voteze ALDE, partidul satelit al PSD.

  • Maria spune:

   Se aude ca nici Brigitte nu-l va vota….

  • Brigitte spune:

   Ea stie cel mai bine, daca e cel mai bun.

  • observator spune:

   Evident ca a facut drumul Viile Satu Mare, doar acolo sunt vilele lui Silaghi, Stef, Govor si Calugarul.

  • Sătmărean spune:

   Aşa este, drumul spre Viile Satu Mare a fost făcut din interes personal, Silaghi şi cumnatul său, Ştef, având acolo case de vacanţă.

 2. mama spune:

  Ce tupeu poate să aibă candidații Adrian Cozma (PNL),Kereskenyi Gabor (UDMR),care nu respectă legea referitoare la alegeri. Primul are postere în vitrine de magazine și mașină,care nu respectă legea, al doilea împarte pixuri și afișe electorale. Coica încalcă legea bunului simț,jignind pe cei care nu sunt de acord cu mizeria și neamprostia. Bunul DUMNEZEU să îi ajute pe cei curați îi gând și-n suflet.

 3. George spune:

  Serios ma Cel mai bun ? Ma faci sa rad :-))) da ce a facut Stef pentru Satu Mare ?? Primarul Coica a asfaltat 22 de strazi de pamant cu canalizare si cu tot ceea ce inseamna,in comparatie cu Stef !!! un amarat de drum Viile Satu Mare ! Votez Coica !!!

 4. Adrian b spune:

  Cu Coica sa tot votezi ,el nu mai are nicio șansă să mai fie primar ,a distrus orașul în acești ani .
  Străzile de pământ au fost făcute pe proiectele lui Ilyeș,asa ca ciocul mic.

 5. Gigi spune:

  Al dracului Iles asta a facut tot,ia uitativa pe saitul primariei a avut 6 proiecte pe fonduri,din care vreo 2 cu Ungaria,de sa aiba si ei partea vor.In 2007-2012 se puteau depune proiecte la greu,dupa care sau inchis,mai bine s-a imprumutat.Orasele vecine azi lucreaza pe proiectele depuse atunci.

 6. Zeus spune:

  Succes, Adrian Cozma!

 7. Sătmărean spune:

  Felicitari, Adrian Cozma! Prestatia ta a fost extaordinara!

 8. Cetăţeanul turmentat spune:

  Până să văd această emisiune am fost indecis. Nu ştiam pe cine să aleg. Acum sunt sigur că alegându-l pe Adrian Cozma aleg, de fapt, binele! Doamne Ajută!

 9. satmarean spune:

  Coica a fost lamentabil la această emisiune. În schimb, Cozma a fost foarte bun!

  • Observator spune:

   Cine este trădătorul din PSD care vrea scoaterea din cursă a lui Coica? E adevărat că gruparea Govor îşi doreşte să reintre în prim-plan, şi să transmită electoratului PSD să-l voteze pe Ştef, folosindu-se din nou de masca refacerii USL?!

 10. Traian spune:

  Bravo, Adi Cozma!

 11. Ion Sătmărean spune:

  Cei indecişi, urărind această emisiune, pot să aleagă, fără să greşească, doar Adrian Cozma.

 12. sătmărean spune:

  Urmărind emisiunea, am realizat că acest tânăr, Adrian Cozma, merită respectul şi votul sătmărenilor.

 13. observator spune:

  S-a văzut foarte clar că Nicolae Ciorbă a făcut jocul lui Coica. Îl felicit pe candidatul PNL pentru modul în care s-a prezentat!

 14. obiectiv spune:

  Unul cică a fost traficant de ţigări,unu-i coică,unui iepure,unu-i beţiv,unu şi-a pierdut pistolul,unu-i cu Brighi,unul s-a autodenunţat(fraierul,altfel era curat ,,ca lacrima”)…A ramas Ghiarfas care are si tinuta de om civilizat,e tânăr şi mai şi spune lucrurilor pe nume.Votez Ghiarfaş! Orasul merită un primar de care să nu-ţi fie ruşine.

 15. Tudor spune:

  Bravo, Adrian Cozma!

 16. Bratianu spune:

  slaba oferta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest