Ultima actualizare: azi, 09:58

Publicitate

Candidatul PNȚCD, Adelin Ghiarfaș, susținut de comunitatea Romanian Independent Organization

adelin-ghiarfasCandidatul PNȚCD la Primăria municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, este singurul candidat sătmărean susținut de către comunitatea Romanian Independent Organization. Susținerea din partea comunității a venit doar după ce Adelin Ghiarfaș a transmis declarația sa de avere. Candidatul Ghiarfaș este considerat de comunitatea Romanian Independent Organization cel mai potrivit candidat pentru Primăria Satu Mare și pentru sătmăreni.

Iată ce spun membrii acestei comunități în postarea lor de pe grupul Romanian Independent Organization de pe Facebook din 24 mai.

”Cetateni romani, este timpul sa votam o NOUA clasa politica! Indiferent de apartenenta sau culoare politica, Romani de pretutindeni UNITI-va sa ajutam oameni corecti, cinstiti care sa puna interesul cetateanului din coada inainta interesului personal. Votati oameni fara cazier, fara averi nejustificate si necalculate, oameni care doresc sa ajute. Este timpul sa avem oameni/lideri capabili care sa reprezinte cu onestitate interesele pana la ultimul cetatean din coada.
Candidatul NOU la Primaria Satu Mare este Adelin Cristian Ghiarfas, in varsta de 39 ani, un profesionist ce activeaza in domeniul bancar ca si director de sucursala de peste zece ani. De profesie economist, drumul si l-a creat singur prin forte proprii, in domeniul privat unde doar prin competente profesionale si perseverenta (calitati exceptionale in leadership) te poti ridica la un nivel de performanta nu numai national dar si international”.

O zi mai târziu, pe data de 25 mai, apare o nouă postare a celor de la Romanian Independent Organization:

”Cetateni Satmareni, este timpul sa schimbam clasa politica cu oameni noi! Adelin Cristian Ghiarfas candideaza la Primaria Satu Mare si este de profesie economist. Drumul si l-a creat singur prin forte proprii in domeniul privat unde doar prin competente profesionale si perseverenta (calitati exceptionale in leadership) te poti ridica la un nivel de performanta . A dat dovada de implicare, experienta profesionala, integritate, corectitudine, consecventa, gandire antreprenoriala prin crearea de oportunitati, putere de decizie, asumarea si acceptarea consecintelor propriilor actiuni. Incurajeaza implicarea fiecarui satmarean in viata orasului.
Aici veti gasi pagina dansului unde va puteti conecta si contribui la programul dansului. De asemenea vei gasi activitatile intreprinse in oras:
https://www.facebook.com/adelincristianghiarfas/

Dansul are planuri de reducerea taxelor si cheltuielilor locale si prin discutiile si analizele de business a altor municipii a dovedit nu numai o data ca este posibil.

Gasiti aici video-ul: https://portalsm.ro/2016/04/petitia-privind-reducerea-impozitelor-la-satu-mare-respinsa-de-ditl-autorul-petitiei-s-adresat-consiliului-local-video/

Dansul este interesat in promovarea si raportarea acestor rezultate nu numai trimestriale dar si anuale cand va raspunde in fata cetatenilor cat la suta din prioritati au fost indeplinite pentru un oras unde calitatea vietii va fi primordiala.

Adelin Ghiarfas (13)

Iata cateva spicuiri din mesajul d-lui Adelin Cristian Ghiarfas:
“Mă adresez vouă în calitate de sătmărean, care crede cu tărie în renașterea acestui oraș. Satu Mare ești TU Satu Mare sunt Eu. Satu Mare este căminul nostru, vatra noastră. Aici ne-am născut, aici am ales să trăim, aici ne-am întemeiat familii, aici copiii nostri au venit pe lume, aici este casa noastră, aici este VIITORUL nostru. Împreună putem reda strălucirea și demnitatea orașului ! Uniți Tu și cu Mine suntem o FORTA. Împreună putem reda strălucirea și demnitatea orașului ! Am credinta ca abordarea politică atât la nivel national cât și local trebuie sa se schimbe! Cred într-o abordare politică pe principii și valori, în care Moralitatea, Profesionalismul, Integritatea, Demnitatea aleșilor trebuie să fie o condiție intrinsecă, esențială și nu un moft pentru toata tara ! Cred cu tărie că Satu Mare are oameni valoroși, creativi, inventivi, specialiști de valoare, care pot schimba ceva ! Acum este timpul lor, acum este momentul să ne facem auziti! Cred cu tărie că împreună, uniți vom schimba viitorul! Multumesc.”
Adelin Cristian Ghiarfaș
Candidat la Primăria Municipiului Satu Mare”.

2 comentarii

  1. apolitic Răspunde

    Votez pe nonemul asta, pentru ca pana acuma nu am vazut in politica, deci nu poate sa fie corupt. daca ajunge primar nu mai votez inca o data

  2. carcotas Răspunde

    Ghiarfas ar da o mică lovitura daca s-ar alătura cu Ciorba şi in final unul ar renunţa in favoarea celuilalt.Câtă vreme sunt atatia candidaţi votantul se orientează spre cei acreditaţi cu şansă mai mare.Adeline,ai renunţa in favoarea lui Ciorba?Sau asta îi prea mult…Oricum si Ciorba pare un om onest faţă de ceilalţi şi are şi idei bune care nu înseamnă cheltuire de bani publici fără justificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.