Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Caritas: Ultimele zile pentru oferirea celor 2% din impozitul pe venit!

CaritasAu mai rămas doar câteva zile pentru a oferi cele 2% din impozitul pe venit în numele unui scop nobil. Această sumă nu este o cheltuială în plus, ci este o parte din impozitul pe 2015 pe care oricum îl plătiţi statului. Este o modalitate oferită de stat prin care comunitatea are posibilitatea de a susţine activitatea unei organizaţii neguvernamentale. Această metodă este o importantă sursă de finanţare şi pentru serviciile oferite de Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare.

În acest an Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare colectează cei 2% din impozitul pe venit în beneficiul familiilor cărora hrana zilnică este o incertitudine, făcând apel către toţi cei care doresc să ajute, cu mesajul: „Să potolim împreună foamea familiilor nevoiaşe!”

Caritas oferă zilnic peste 800 de porţii de mâncare prin unităţile sale sociale, însă numărul familiilor sărace este mult mai mare. Pentru a le putea oferi mâncarea cea de toate zilele, organizaţia are nevoie de sprijinul cetăţenilor.

Dvs. puteţi potoli foamea familiilor nevoiaşe prin completarea formularului 230 şi depunând acest document la sediul local al finanţelor publice, până la data de 25 mai 2016. Formularul poate fi găsit la instituţiile Caritas sau poate fi descărcat și de pe pagina de internet a organizației www.caritas-satumare.ro

Punctul I. trebuie completat cu datele personale şi punctul II. 2 cu datele organizaţiei: Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, Cod fiscal 4960929, Cont bancar: RO 80 RNCB 0221011282140001.

Oferiţi 2 minute din timpul Dvs. pentru reducerea foametei!

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor care şi-au oferit anul trecut cei 2% din impozitul pe venit Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare sprijinind astfel serviciile oferite copiilor cu dizabilităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.